Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στο survivor

Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στο survivor
Έλλη Κοκκίνου: Η τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί δεν θα ήθελε να δεχτεί πρόταση για συμμετοχή στο Survivor.

Η Έλλη Κοκκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» και μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά σχολίασε μεταξύ άλλων πώς επηρέασε το επάγγελμά της η πανδημία.

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” της Παρασκευής τη διάσημη τραγουδίστρια η οποία περιέγραψε στον Νίκο Μουτσινά και το τηλεοπτικό του κοινό πώς βιώνει το διάστημα της καραντίνας και το “πάγωμα” διαρκείας που υφίσταται ο κλάδος της, ενώ απάντησε και στο αν θα συμμετείχε στο Survivor.

Έχοντας οι δυο τους συνεργαστεί παλαιότερα στην κριτική επιτροπή της 4ης σεζόν του Your Face Sounds Familiar, η Έλλη Κοκκίνου δεν δίστασε να ζητήσει από τον παρουσιαστή να συνεργαστούν ξανά σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Tι αποκάλυψε για το survivor

«Το επάγγελμα το δικό μου βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και 11 μήνες, Αυτό λέγεται ξεχνάω να τραγουδάω», είπε απευθυνόμενη στο μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο της διασκέδασης. Από την άλλη, αν και από οικονομικής άποψης μία πρόταση για να πάει στο Survivor θα ήταν δελεαστική, οι αντίξοες συνθήκες στις τροπικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και η πείνα είναι αρκετές για να την αποθαρρύνουν.

«Πας καλά; Θα τους σκοτώσω όλους εκεί πέρα από την αφαγία. Θα βουτάω να πιάνω ψάρια με το στόμα. Στη σανίδα κάτω να κοιμάμαι; Όχι.» εξήγησε χαριτολογώντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments