Ελλάδα

Είδηση έκπληξη για το Mega Channel – Τι συμβαίνει

Είδηση έκπληξη για το Mega Channel – Τι συμβαίνει
Το Mega Channel ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό με τα άλλα μεγάλα κανάλια.

Το Mega Channel μπήκε ξανά στις ζωές μας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν απέκτησε το όνομα του ιστορικού καναλιού για να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη της τηλεθέασης. Ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Το κανάλι βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στις ενημερωτικές εκπομπές και στις σειρές που υπάρχουν στην ταινιοθήκη του. Ωστόσο έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για νέο και πρωτότυπο υλικό.

Φέτος είδαμε σειρές μυθοπλασίας, αλλά και τηλεπαιχνίδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mega θα επιμείνει στη μυθοπλασία και στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια στο Mega βλέπουν και τι γίνεται στα άλλα κανάλια και την τάση του κόσμου προς τα ριάλιτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το MasterChef έχει στην πλάτη του τέσσερις πετυχημένες σεζόν, ενώ φέτος έχουμε την επιστροφή του Survivor στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Το σήμα του Mega

Το σήμα του Mega

Mega: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ριάλιτι

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν πέσει είναι και η έλευση ενός ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου σίγουρο αυτή τη στιγμή. Στο Mega γνωρίζουν ότι Τούρκος παραγωγός θα θελήσει να κάνει νέο κύκλο του Survivor στο ΣΚΑΙ και έτσι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Επιπλέον οι άνθρωποι του καναλιού δεν θέλουν να κάνουν κάτι που θα μοιάζει με το πρόγραμμα του ανταγωνισμού.

Στο Mega θέλουν κάτι ακριβό και εντυπωσιακό που να μην έχει παρουσιαστεί ξανά στην Ελληνική τηλεόραση. Γι’ αυτό και γίνεται αναλυτική έρευνα στις μεγάλες εταιρίες παραγωγής του εξωτερικού. Το σενάριο του «Ninja Warrior» έπεσε στο τραπέζι αλλά απορρίφθηκε. Είναι το αγωνιστικό ριάλιτι που είχε κλείσει πριν χρόνια ο ΑΝΤ1 αλλά δεν το έβγαλε ποτέ στον «αέρα» καθώς ναι μεν είχε έντονο το αγωνιστικό στοιχείο όμως απουσιάζει εντελώς από αυτό το concept το κομμάτι του ριάλιτι.

Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει και πώς θα κινηθεί ο ανταγωνισμός. Παράλληλα στο Mega δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός διαγωνισμού μαγειρικής ή ενός τάλεντ σόου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποιο  ριάλιτι σχέσεων από το μεγάλο κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments