Ελλάδα

Νέα Σμύρνη επεισόδια: Συνελήφθη αυτός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή

Νέα Σμύρνη επεισόδια: Συνελήφθη αυτός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή
Νέα Σμύρνη επεισόδια: Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης στο MEGA.

Στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη χθες μετά τη μεγάλη πορεία κατά της αστυνομικής βίας, τραυματίστηκε αστυνομικός. Ο άνδρας που τον έριξε από τη μηχανή, έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο συλληφθέντας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι νεαρός, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων και γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος». Αυτός είναι ο νεαρός που έκανε το σπριντ, έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί τον ξυλοδαρμό των 150 δευτερολέπτων στην Νέα Σμύρνη. Η είδηση «βγήκε» ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, από τα χείλη του Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τόνισε ζωντανά στον «αέρα» πως ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.

Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη επεισόδια: Ο τραυματισμένος αστυνομικός

Ο τραυματίας αστυνομικός της ομάδας Δράση εξακολουθεί να νοσηλευέται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, τα 16 άτομα που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για 13 βαριά αδικήματα. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται ανάμεσα στο πλήθος των 50-60 ατόμων που χτύπησαν άγρια τον νεαρό αστυνομικό, ενώ κρατούσε και σιδερόβεργα.

Σε ό,τι αφορά στον 27χρονο αστυνομικό, όπως είπε στους συναδέλφους του, σώθηκε από τα βάναυσα χτυπήματα χάρη στο κράνος του, στο θώρακα που φορούσε στο σώμα του, αλλά και τις επιγονατίδες. Όταν τελικά του έβγαλαν το κράνος συνέχισαν να τον χτυπούν με ξύλα, σιδερόβεργες, μπουνιές και κλωτσιές. Όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης, φοβήθηκε ότι θα του έπαιρναν το όπλο.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού ακολούθησε μια εκδικητική μανία συναδέλφων του, οι οποίοι προέβησαν σε ακραίες κι επικίνδυνες ενέργειες εναντίον πολιτών και βρέθηκαν μέσα σε αυλές, σε σπίτια και σε καταστήματα και για τον λόγο αυτό ερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments