Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

ΑΕΚ: Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός
ΑΕΚ: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης προχωράει κανονικά με τις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Από στη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος είναι κλειστή αυτές οι αλλαγές έγιναν μόνο σε επίπεδο στελεχών. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρινε ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν στο τμήμα σκάουτινγκ. Η αλήθεια είναι πως η Ένωση δεν έχει φτιάξει το δικό της δίκτυο και βασιζόταν σε προτάσεις μάνατζερ και στις επιλογές του εκάστοτε τεχνικού διευθυντή. Οπότε αυτό θα έπρεπε να αλλάξει.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα, η ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη στην παρούσα φάση. Από τη στιγμή που το τμήμα σκάουτινγκ έχει κλειδώσει, μπορεί να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Θυμίζουμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη κάποια δεδομένα στα χέρια τους. Οι αδυναμίες της ομάδας είναι ξεκάθαρες και έτσι, θεωρητικά, οι στόχοι θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι από νωρίς. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει στα χέρια του την καυτή πατάτα καθώς σε όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους υπήρξαν ανορθογραφίες.

 ΑΕΚ

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά ο Κονέ

Σύμφωνα με την LiveSport έχει ξεκινήσει ήδη η προεργασία για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Εκεί έχουν εστιάσει άπαντες, προκειμένου να μη χαθεί καθόλου χρόνος, όπως είχε συμβεί κατά τη χειμερινή περίοδο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη αγορά, παρότι κάποιοι από αυτούς έχουν εξειδίκευση (όπως ο Ταυλαρίδης στη Γαλλία και ο Παπαδημητρίου στη Λατινική Αμερική), γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει στην αναζήτηση παικτών.

Σχετικά με το ποιες θέσεις “φωνάζουν” για ενίσχυση, οι “κιτρινόμαυροι” προσανατολίζονται για την απόκτηση ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ανάγκη που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Παράλληλα η ΑΕΚ θα ψαχτεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα έρθει για να γίνει βασικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Ιανουάριο έγινε προσπάθεια για απόκτηση γκολκίπερ και αυτό λέει πολλά.

Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για κάποιον παίκτη που αγωνίζεται σε θέση που η ΑΕΚ έχει πληρότητα. Για παράδειγμα δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση χαφ, ειδικότερα με δεδομένο ότι ο Κρίστισιτς έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments