Lifestyle

Ζώδια Μαρτίου: Οι ερωτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζώδια Μαρτίου: Οι ερωτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Ζώδια Μαρτίου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ερωτικό μήνα.

Ο Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της άνοιξης, έχει μπει για τα καλά. Ο καιρός σιγά σιγά βελτιώνεται και τα ζώδια, τα οποία περνούν μια ιδιαίτερη εβδομάδα,  θα απολαύσουν ρομαντισμό, έρωτες και πάθη. Τι λέει η Άση Μπήλιου για τα ερωτικά μας αυτόν τον μήνα;

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και τον Άρη στους Διδύμους σε μια άτυπη κόντρα, αφού αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους σχηματίζουν όψη τετραγώνου. Βέβαια, δεν θα προλάβει η όψη αυτή να ολοκληρωθεί ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει. Το πιο σύνηθες εφέ της όψης είναι ότι άλλα προστάζει η καρδιά (Αφροδίτη στους Ιχθύς) και άλλα σκέφτεται ο νους (Άρης στους Διδύμους). Έτσι θα υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα μας.

Κάποιες φορές η διάσταση αυτή θα οφείλεται και σε συνθήκες εξωτερικές, άλλες εξαιτίας της ίδιας της ποιότητας της σχέσης. Μετά τις 21/3 τα πράγματα εξομαλύνονται, όμως καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό εναρμονίζεται με τον Άρη και συμβαδίζει με τον Ήλιο.  Μέχρι τις 20/3 ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης των καταστάσεων στις σχέσεις μας θα είναι ο Ποσειδώνας και οι όψεις του. Στις 11/3 με τον Ήλιο, στις 13/3 με τη Νέα Σελήνη, στις 14/3 με την Αφροδίτη και στις 30/3 με τον Ερμή. Όταν ανακατεύεται πολύ ο Ποσειδώνας είναι η περίοδος που φοράμε ροζ γυαλιά κι όλα μας φαίνονται ιδανικά ή νιώθουμε μεγαλύτερη σύγχυση. Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά, θα είναι οι άμεσοι δέκτες της επιρροής. Κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

Κριός

Ο Μάρτιος ξεκινά πιο υποτονικά για το ζώδιο σας στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, αλλά κλείνει με τελείως διαφορετικές προοπτικές, καθώς στο τελευταίο δεκαήμερο -που θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια σας- ο Ήλιος θα συμβαδίζει ρομαντικά χεράκι χεράκι με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μια υπέροχη σύνοδο στις 25, 26/3. Στις πρώτες τρεις εβδομάδες η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς κλεισμένη μέσα σε έναν οίκο πιο ψυχολογικό, πιο κλειστό, εσωτερικό, τον 12ο οίκο της «φυγής από την πραγματικότητα» και της «παράδοσης». Μια θέση που δίνει φτερά στη φαντασία και στη φαντασίωση, σας κάνει πιο ευαίσθητους και ίσως πιο εσωστρεφείς στην εκδήλωση του συναισθήματος σας.

Μέχρι τις 21/3 που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, αξιοποιήστε καλύτερα την περίοδο αυτή για να αφουγκραστείτε το συναίσθημα σας, να έρθετε σε επαφή με πιο πνευματικές διεξόδους, να κάνετε μεγαλύτερη έρευνα στο πώς επηρεάζεστε ψυχολογικά από τις σχέσεις σας. Για κάποιους μπορεί να είναι και μια περίοδος που ίσως προσπαθείτε να απεμπλακείτε από μια κατάσταση που σας πλήγωσε. Ο 12ο οίκος κυβερνά το τέλος των καταστάσεων και τη μετάβαση από μια κατάσταση σε μια άλλη και σίγουρα δίνει την ευκαιρία να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος και να αναγεννηθείτε.

Εξαιρετικές ευκαιρίες δημιουργίας σχέσεων. Με την Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα μπορεί να προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα-μία πρώην, να ξεπερνάτε ένα χωρισμό ή αν είστε μόνες-οι να νιώθετε μεγαλύτερο το βάρος της μοναξιάς. Φυσικά υπάρχει πάντα και το σενάριο μιας μυστικής ή απαγορευμένης σχέσης, που όσο κι αν σας παθιάζει ταυτόχρονα μπορεί να σας δημιουργεί αίσθημα λύπης. Τα πράγματα αλλάζουν στο τελευταίο δεκαήμερο, που η Αφροδίτη αναδύεται από τους Ιχθύς και περνά στο ζώδιο σας. Συνδυαστικά και με τον Άρη στους Διδύμους ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας, σας κάνει πιο ανοιχτούς σε πειραματισμούς, στα φλερτ, στη δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων. Ειδικά οι γεννημένοι τον Μάρτιο θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες δημιουργίας σχέσεων σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου στους φιλικούς σας Ιχθύς, ενεργοποιώντας περισσότερο τον τομέα των φιλικών σχέσεων. Και ναι μεν οι φίλοι μπορεί να παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σας ζωή φαίνεται ότι για κάποιους λόγους ευνοείται πιο πολύ ένας πλατωνικός έρωτας, παρά μια κανονική ερωτική σχέση. Βέβαια, μπορεί και με τις δεδομένες συνθήκες να μην είναι εύκολο να εξελιχθεί τόσο γρήγορα μια κατάσταση.

Η Αφροδίτη μέσα στον τομέα που σχετίζεται και με τις νέες τεχνολογίες ευνοεί τους έρωτες από απόσταση, τις γνωριμίες μέσω εφαρμογών του διαδικτύου ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ακολουθείτε. Οπότε αν είστε μόνες-οι μην είστε πολύ αρνητικοί στο να πιάσετε κουβέντα με κάποιον-α που σας κινεί το ενδιαφέρον. Ο Μάρτιος έχει μια επιρρέπεια όμως και στις εξιδανικεύσεις και τις φαντασιώσεις. Έχουμε έναν πολύ ενεργό Ποσειδώνα που συμπίπτει με τον Ήλιο στις 11/3, με την Αφροδίτη στις 14/3 και με τον Ερμή στις 30/3 στους Ιχθύς και μια Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 13/3, που μας κάνει όλους λίγο πιο επιρρεπείς στο να εξιδανικεύουμε ανθρώπους που πιθανώς μας γοητεύουν, αλλά δεν γνωρίζουμε καλά το υπόβαθρο τους. Προσέξτε λοιπόν ποιον-α εμπιστεύεστε κάτω από αυτές τις κάπως παραπλανητικές όψεις για να μην προσγειωθείτε απότομα.

Με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να γίνετε πιο πιεστικοί, αν είστε σε μια σχέση που τώρα εξελίσσεται σχετικά με το μέλλον. Επειδή έχετε την επιρροή από τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πατάτε σε στέρεο έδαφος και να ελέγχετε την κατάσταση, αλλά με πιέσεις δεν θα βγείτε πουθενά. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Αν συμβιώνετε ή έχετε κοινό πορτοφόλι, μπορεί να υπάρχουν ασυμφωνίες σε σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν γενναιοδωρίες και ανοιχτοχεριές απέναντι στο ταίρι σας. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο διάστημα για την προσωπική σας ζωή αυτόν τον μήνα εκτείνεται μέχρι τις 20/3.

Ζώδια Μαρτίου

Ζώδια Μαρτίου

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρτιος, τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο του δεκαήμερο, στρέφει πιο πολύ την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και στις φιλοδοξίες που έχετε για το μέλλον σας, παρά τόσο πολύ στον έρωτα και τα πάθη. Βέβαια Δίδυμοι είστε ξέρετε πώς να συνδυάζετε τη δουλειά με την ευχαρίστηση, αλλά δεν είναι ακριβώς ο μήνας που τουλάχιστον για όσους ψάχνουν μια ωραία σχέση τους ευνοεί. Αν είστε ήδη σε μια σχέση ή γάμο δεν θα έχετε πρόβλημα.

Οι ελεύθεροι κι ωραίοι όμως, είτε οι επιλογές που θα έχετε δεν θα ταιριάζουν στα στάνταρ σας, είτε θα είναι σχέσεις χωρίς μακροπρόθεσμο ορίζοντα, είτε μπορεί να μην σας αφορά και καθόλου το θέμα «έρωτας». Βέβαια, με τον Άρη στο ζώδιο σας αυτό που εκπέμπετε θα είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Απλά η δική σας επιθυμία θα είναι να βρείτε κάτι που να έχει «προοπτικές» κι όχι ακόμη ένα πυροτέχνημα. Αν είστε σε μια νέα σχέση, το διάστημα της παραμονής του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/4 θα δείξει κατά πόσο η σχέση μπορεί να έχει μέλλον και πώς θα εξελιχθεί. Αν είστε σε σχέση με άλλους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί το ίδιο διάστημα, καθώς πιο εύκολα θα προκαλούνται εντάσεις. Πολύ θετικότερα θα εξελιχθούν οι σχέσεις σας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Χρειάζεται απλά να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και επινοητικοί στο φλερτ. Καθώς Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στον Κριό αρχίζει να μεγαλώνει το ενδιαφέρον σας και για την ερωτική σας ζωή και να πληθαίνουν οι ευκαιρίες να γνωρίσετε κάτι που θα σας κάνει κλικ. Θα είστε πιο δεκτικοί επίσης σε κοινές δραστηριότητες με το ταίρι σας, θα είστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα σας και πρόθυμοι να παίξετε το παιχνίδι της «αποπλάνησης»! Δεν χρειάζεται να προδικάζετε την εξέλιξη μιας γνωριμίας, ούτε να έχετε μεγάλες προσδοκίες.

Καρκίνος

Με ανάμικτα συναισθήματα σας βρίσκει ο Μάρτιος στο μέτωπο του έρωτα και των σχέσεων. Από τη μια η Αφροδίτη στους Ιχθύς αναπτερώνει το ηθικό σας και σας κάνει να κοιτάτε στο μέλλον, είτε είστε σε μια σχέση και θέλετε να εξελιχθεί σύντομα είτε ψάχνετε την ιδανική σχέση, κι από την άλλη μπορεί να φοβάστε μια αλλαγή ή να εμπιστευθείτε κάποιον ολόψυχα, διότι κουβαλάτε ίσως κάποια τραύματα από μια προηγούμενη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρτιος μέχρι τις 20/3 είναι ευνοϊκός για τα ερωτικά σας, δεν κλείνει όμως εύκολα το ανικανοποίητο που μπορεί να έχετε.

Βλέπετε, είναι και η επιρροή του Άρη από τους Διδύμους μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που αυξάνει την αίσθηση ότι δεν παίρνετε χαρά από τις σχέσεις ή βγάζει τα παράπονα, τις γκρίνιες ή και τον θυμό που έχετε συσσωρεύσει πιο έντονα στην επιφάνεια για να τα διαχειριστείτε. Πολλές φορές η επιρροή του Άρη σας κινητοποιεί να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση που σας φθείρει ψυχολογικά ή σας υπενθυμίζει ότι πριν εμπιστευθείτε ξανά θα πρέπει να έχετε γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος.

Με ψυχολογικά αδιέξοδα, κωλύματα του παρελθόντος και σκιές, καμιά σχέση δεν μπορεί να πάει μπροστά. Έχετε δουλειά να κάνετε λοιπόν, κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Κάποιες φορές η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να δείξει ερωτικό ενδιαφέρον είτε με απόσταση γεωγραφική, είτε με απόσταση λόγω άλλων συνθηκών, πιθανώς όμως και μια σχέση με ένα άτομο το οποίο έχει καταγωγή από το εξωτερικό. Την εποχή της πανδημίας και της χρήσης του διαδικτύου τίποτε πλέον δεν είναι τόσο δύσκολο στις γνωριμίες μέσω εφαρμογών ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τις 21/3 η Αφροδίτη περνά στον Κριό και στρέφει πιο πολύ την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας και μειώνοντας τις ερωτικές φιλοδοξίες και προσδοκίες.

Λέων

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω τον Μάρτιο ως τον πιο ερωτικό μήνα της άνοιξης, με την έννοια της προσφοράς πολλών επιλογών για τους αδέσμευτους-ες, αλλά και εν γένει της ατμόσφαιρας στις σχέσεις ακόμη και των δεσμευμένων. Καθώς μέχρι τις 20/3 οι δυο πλανήτες του έρωτα η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται σε κόντρα όψη μεταξύ τους, το πιθανότερο είναι ότι σας δυσκολεύουν στην ερωτική σας ζωή.

Από τη μια η Αφροδίτη στους Ιχθύς, ιδιαίτερα στην όψη της με τον Ποσειδώνα στις 14/3, ζητά την απόλυτη ψυχική ένωση και να χαθεί στο όνειρο και το ρομάντζο κι από την άλλη ο Άρης στους Διδύμους σαν την πεταλούδα προτιμά να κρατά τα πράγματα σε μια επιφάνεια ή μόνο στο φλερτ! Φυσικά αν έχετε ήδη κάποια σχέση η συνάντηση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φτιάξει το απόλυτα ρομαντικό σκηνικό για να γιορτάσετε τον έρωτα σας.

Αν όμως είστε μια κατάσταση αμφιθυμίας, αν δεν είναι ξεκαθαρισμένη μια κατάσταση σε ένα ερωτικό ενδιαφέρον που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, τότε μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση, διττά μηνύματα ή και να σας αποπροσανατολίσει γενικώς. Η παρουσία Ήλιου, Αφροδίτης, Ερμή (μετά τις 16/3) σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να σας ρίξει σε εμμονές τύπου «γιατί είπε αυτό;», «γιατί κοίταξε έτσι;», «τι εννοούσε με εκείνο;» κλπ.

Αν βρίσκετε τον εαυτό σας σε μια τέτοια περίεργη κατάσταση, καλύτερα να ασχοληθείτε με τους φίλους σας, με τα χόμπι σας και μην δίνετε τροφή σε τέτοιες βασανιστικές σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ο Άρης στους Διδύμους αγαπά το φλερτ, το παιχνίδι, αλλά πιο πολύ σε ένα εγκεφαλικό επίπεδο. Μετά τις 21/3 που η Αφροδίτη μετακομίζει στον Κριό θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες ή να αναθερμάνετε τα συναισθήματα σας για την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων για τους Παρθένους είναι σε προτεραιότητα αυτό τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, βρίσκεται μέχρι τις 20/3 στους Ιχθύς, συμβαδίζοντας με τον Ήλιο. Η επιθυμία σας να είστε σε μια σχέση συντροφικότητας που μπορείτε να μοιράζεστε τα πάντα θα είναι ιδιαίτερα έντονη αυτό το μήνα. Αυτό τον μήνα όμως, ιδιαίτερα ενεργοποιημένος θα είναι και ο Ποσειδώνας καθώς θα δεχτεί συνόδους από τον Ήλιο στις 11/3, τη Νέα Σελήνη στις 13/3, την Αφροδίτη στις 14/3 και τον Ερμή στις 30/3 διαστρεβλώνοντας κάπως την πραγματικότητα και προσφέροντας γερές δόσεις εξιδανίκευσης.

Από τότε που ο Ποσειδώνας πέρασε στους Ιχθύς αυτό είναι το μόνιμο αγκάθι στην ερωτική σας ζωή με πολλά και ποικίλα σενάρια. Σχέσεις εξιδανικευμένες, σχέσεις απόστασης, σχέσεις απογοήτευσης, σχέσεις που μοιάζουν ιδανικές στην αρχή, αλλά στην πορεία αποδεικνύονται πολύ «λίγες» ή και σχέσεις με άτομα προβληματικά ή ακόμη και απαγορευμένες καταστάσεις. Αυτό τον μήνα λοιπόν, καλά θα κάνετε όσοι είστε αδέσμευτες-οι να είστε αρκετά προσεκτικοί πού εμπιστεύεστε την καρδιά σας. Κοιτάτε τις πράξεις και όχι τα λόγια, προσπαθήστε να κάνετε μια μικρή έρευνα σε άτομα που εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας και μοιάζουν ιδανικά.

Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τους γεννημένους από τις 12/9 μέχρι τις 15/9. Δεν σημαίνει βέβαια ότι κάθε νέα σχέση εμπίπτει στα σενάρια που σας ανέφερα. Όμως, τουλάχιστον οι γεννημένοι τις ημέρες που επηρεάζει φέτος ο Ποσειδώνας, καλά θα κάνετε να είστε πιο υποψιασμένοι. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 μπορεί να φέρει μια τέτοια σχέση. Αν είστε ήδη σε μια σχέση και όλα πάνε καλά αξιοποιήστε τη ρομαντική και παραμυθένια διάσταση που δίνουν οι Ποσειδώνιες όψεις για να χαρείτε με τον σύντροφο σας. Όσοι έχετε σχέση με άλλους Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς και Διδύμους μπορεί να έχετε κάπως μεγαλύτερη ένταση σε αυτό το διάστημα.

Ζώδια Μαρτίου

Ζώδια Μαρτίου

Ζυγός

Στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη βρίσκεται μεν στο ζώδιο της έξαρσης της τους Ιχθύς, αλλά σε μια θέση ουδέτερη για την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 20/3. Άρα οι πρώτες 3 εβδομάδες του μήνα δεν έχουν να σας προσφέρουν ιδιαίτερες συγκινήσεις σε αυτό τον τομέα. Ο 6ος οίκος που βρίσκεται η Αφροδίτη έχει να κάνει με την προσφορά υπηρεσίας στους άλλους, τη δουλειά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Ευνοεί περισσότερο να δείξετε αγάπη προς τον εαυτό σας, το σώμα σας, να του προσφέρετε χρόνο περιποίησης, τη σωστή διατροφή, άσκηση. Αν είστε σε σχέση μπορείτε να μοιραστείτε δραστηριότητες με τον σύντροφο σας, να κανονίσετε να ασκείστε μαζί ή να μαγειρεύετε μαζί ένα υγιεινό δείπνο. Και η προσφορά φροντίδας στο ταίρι μας πράξη αγάπης είναι.

Αν τώρα είστε μόνες-οι δεν θα έλεγα ότι είναι ένα διάστημα που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, εκτός αν έχετε ωροσκόπο Σκορπιό ή Ιχθύες ή ακόμη και Παρθένο. Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα έχετε περισσότερες επιλογές. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα μπορούσε ο έρωτας να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τη δουλειά που κάνετε. Να βρίσκεται δηλαδή στον ίδιο χώρο ή μέσω της δουλειά σας να κάνετε μια γνωριμία. Το ίδιο διάστημα ο Άρης που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων θα βρίσκεται στους Διδύμους και ίσως προκύψει ένα φλερτ με ένα άτομο που πιθανώς να έρχεται από μια άλλη χώρα ή μπορεί να έχει μια τελείως διαφορετική κουλτούρα από σας. Από την άλλη, αυτός ο περίεργος κι ανήσυχος Άρης μπορεί απλώς να σας βάζει στη διαδικασία να θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα και να κάνετε διαφορετικά πράγματα με το ταίρι σας για να ανανεώσετε τη σχέση.

Βέβαια, με όλους τους περιορισμούς της καραντίνας αμφιβάλλω ότι μπορεί να κάνετε πολλά, όπως π.χ. ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο για δύο αλλά βασίζομαι στην επινοητικότητα σας. Μετά τις 21/3 οι σχέσεις αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Αν είστε μόνοι, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να φέρει περισσότερες ευκαιρίες να μπείτε σε μια σχέση με μακροπρόθεσμες προδιαγραφές. Τα ζητήματα των σχέσεων θα σας απασχολήσουν και με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 28/3.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος μέχρι τις 20/3 είναι απολαυστικός μήνας για τα θέματα του έρωτα, καθώς σε διαφορετικές στιγμές θα βρεθούν μέσα στον τομέα των φλερτ, του έρωτα, της χαράς και των παιδιών ο Ήλιος, η Αφροδίτη, η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας. Ο Ποσειδώνας δίνει πάντα μια παραμυθένια διάσταση στα πράγματα και σίγουρα τα κάνει να φαίνονται πιο ρομαντικά. Ο Μάρτιος βρίθει στις Ποσειδώνιες όψεις αφού συναντιέται με τον Ήλιο στις 11/3 με την Αφροδίτη στις 14/3 με τη Νέα Σελήνη στις 13/3 και με τον Ερμή στις 30/3.

Αν ο Άγιος Βαλεντίνος πέρασε και δεν ακούμπησε τον προηγούμενο μήνα, έχετε πολλές ευκαιρίες τον Μάρτιο να δείξετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στον σύντροφο σας και να χαρείτε λίγες περισσότερες στιγμές ευτυχίας μαζί. Τον Μάρτιο όμως, ευνοούνται για τους αδέσμευτους-ες και οι νέες σχέσεις. Καλό είναι να έχετε τις αντένες σας σε ετοιμότητα, διότι ο έρωτας μπορεί να έρθει από κει που δεν το περιμένετε.

Ο Ποσειδώνας είναι ένα υπέροχο υλικό στο μίγμα της ερωτικής φαντασίας, όταν υπάρχει μια στέρεη σχέση όμως. Όταν ανακατεύεται σε μια νέα γνωριμία, που ακόμη δεν γνωρίζουμε καλά το άλλο πρόσωπο, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και στο τέλος αν δεν είμαστε προσγειωμένοι και φοράμε ροζ γυαλιά να απογοητευθούμε. Γι’ αυτό στις νέες γνωριμίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα ήταν κακό να κάνετε μια μικρή έρευνα για το άτομο που σας γοητεύει και φυσικά να πιστεύετε πιο πολύ στις πράξεις του άλλου παρά στα λόγια.

Ο άλλος πλανήτης που παίζει ρόλο στην ερωτική μας ζωή είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης, ο οποίος θα βρίσκεται στους Διδύμους. Με την πορεία του σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 23/4 δίνει μια βιασύνη στις νέες γνωριμίες, αλλά ακόμη μπορεί εύκολα να σας κάνει να ζηλεύετε περισσότερο ή να γίνεστε ανταγωνιστικοί με τον άλλο. Μετά τις 21/3 ο έρωτας περνά σε δεύτερη μοίρα, όχι απαραίτητα γιατί κάτι δεν πάει καλά αλλά ίσως δεν είναι πια προτεραιότητα. Ο Μάρτιος είναι ένας ιδιαίτερα γόνιμος μήνας και για την απόκτηση απογόνου αν σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Οι σχέσεις χρειάζονται φροντίδα, προστασία και σίγουρα αρκετή δουλειά για να είναι ισορροπημένες σε ένα μήνα που τουλάχιστον μέχρι τις 20/3 οι οιωνοί δεν είναι ακριβώς με το μέρος σας, ειδικά αν είστε στη φάση αναζήτησης. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας στη μεγαλύτερη διάρκεια του μήνα, ευνοώντας περισσότερο τους δεσμευμένους ή παντρεμένους. Όμως αν έχετε μια σχέση στέρεη, δοκιμασμένη, μπορεί να κάνετε όνειρα συμβίωσης αυτό το μήνα ή και να το προχωρήσετε πιθανώς για αρχή μένοντας μαζί κάποια Σαββατοκύριακα.

Από την άλλη, μπορεί να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό με το ταίρι σας να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να φροντίσετε από κοινού τον χώρο του σπιτιού. Για τους αδέσμευτους-ες η επιρροή τόσων Ποσειδώνιων όψεων που υπάρχουν μέσα στον μήνα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για νέες γνωριμίες, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε κάτι που μπορεί εκ πρώτης όψεως να σας μαγνητίζει, αλλά μπορεί να κρύβει κάποιες πλευρές που δεν φαίνονται αρχικά.

Θα προσέξετε στις 11, 13, 14 και 30/3 για τέτοιου τύπου καταστάσεις. Οι σχέσεις πάντως είναι προτεραιότητα, γιατί αυτό τον τομέα περιδιαβαίνει και ο Άρης από τους Διδύμους. Με αυτή τη θέση πολλές φορές μπορεί να υπάρχει αρκετή παρόρμηση, τα πράγματα να εξελίσσονται γρήγορα, είτε από τη δική σας πλευρά είτε από την άλλη. Παρόλα αυτά καλό είναι να παίρνετε τον χρόνο που πρέπει και να μην είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Μια καλύτερη σαφώς πιο διασκεδαστική και ερωτική στιγμή θα έρθει μετά τις 20/3 που θα περάσει ο Ήλιος στον Κριό και θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη.

Εκεί ξεκινά η άνοιξη για όλους μας, αλλά και η άνοιξη για την καρδιά σας για σας τους Τοξότες ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι από κάθε άποψη πιο ερωτικό και για τους δεσμευμένους και για όσους ψάχνετε σχέση ή έστω μια ερωτική περιπέτεια. Η ερωτική διάθεση θα συνεχιστεί και θα γιγαντωθεί περισσότερο τον άλλο μήνα.

Αιγόκερως

Ο Μάρτιος, μολονότι δεν έχει έμφαση στους οίκους του έρωτα και των σχέσεων, δεν παύει να είναι ένας συναρπαστικός και αρκετά ρομαντικός μήνας μέχρι τις 20/3, που παραμένει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων και σας γλυκαίνει την καρδιά. Αν μη τι άλλο ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μέσα στον 3ο οίκο, που σχετίζεται κυρίως με τις νοητικές μας λειτουργίες κι αυτή σας η διάθεση θα βγαίνει και προς τα έξω στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Φυσικά αν είστε μόνες-οι το να φλερτάρετε θα σας βγαίνει με πιο φυσικό τρόπο και θα είναι μια ευχάριστη κατάσταση στην καθημερινότητα σας.

Κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και μέσω των κοινωνικών δικτύων ή ακόμη και στις καθημερινές εξόδους, είτε για τη δουλειά είτε ακόμη και στη βόλτα. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 σε σύνοδο με Ποσειδώνα μπορεί να επιφυλάσσει και μια ερωτική εκμυστήρευση για τους γεννημένους-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές, αν είστε σε σχέση φαίνεται ότι μπορείτε να περάσετε πραγματικά υπέροχα και να αναθερμάνετε τα συναισθήματα σας. Ο Άρης από την άλλη, που είναι ο δεύτερος σημαντικός πλανήτης σε θέματα των ερωτικών σχέσεων, βρίσκεται σε μια πιο ουδέτερη θέση για το ζώδιο σας στον τομέα της δουλειάς και της υγείας και η βοήθεια του σε θέματα καρδιάς είναι απειροελάχιστη.

Μάλιστα, ακριβώς επειδή υπάρχουν δυναμικές εξελίξεις σε αυτό τον τομέα της δουλειάς ή της φυσικής σας κατάστασης, πιθανώς ο ελεύθερος χρόνος που μπορείτε να αφιερώνετε στην προσωπική σας ζωή μπορεί να ελαχιστοποιείται. Αυτό προσέξτε το λίγο αν δεν θέλετε να ακούτε γκρίνιες. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα διαφοροποιούνται τα πράγματα καθώς οι πλανήτες προχωρούν στον Κριό, το ζώδιο που είναι κόντρα στο δικό σας, άρα αποφύγετε τις συναισθηματικές επενδύσεις σε νέες γνωριμίες. Αν είστε σε μια σχέση όμως, μπορεί να κάνετε πλάνα για συμβίωση ή να περνάτε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφο σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ζώδια Μαρτίου

Ζώδια Μαρτίου

Υδροχόος

Ο Μάρτιος δημιουργεί διλήμματα στον τομέα των ερωτικών, καθώς από τη μια η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 20/3 υπερτονίζει την ανάγκη σας για σταθερότητα, ασφάλεια, βαθιά σύνδεση με το ταίρι σας κι από την άλλη, ο Άρης στους Διδύμους ψάχνει περιπέτεια, συναρπαστικές στιγμές, ελευθερία στις επιλογές, φλερτ και παιχνίδι. Πώς θα καταφέρετε να τα συνδυάσετε και τα δυο είναι μάλλον το δικό σας στοίχημα για το μήνα αυτό, κυρίως αν είστε δεσμευμένες-οι που μπορεί να παρασυρθείτε από κάποιους πειρασμούς.

Από την άλλη, με τόσες Ποσειδώνιες όψεις που έχουμε στη διάρκεια του Μαρτίου, που προάγουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα αλλά και τη φαντασία, μπορεί να περάσετε και καλύτερα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα που ήταν η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, τη φαντασία σας να επενδύσει στις νύχτες σας και μπορείτε να περάσετε υπέροχα.

Βέβαια, οι όψεις με τον Ποσειδώνα στις 11, 13, 14, 30/3 θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς στηρίζονται πολύ στην εξιδανίκευση. Έτσι πριν εμπιστευθείτε την καρδιά σας κάπου, φροντίσετε να ξέρετε περισσότερα γι’ αυτό το άτομο. Τώρα αν είστε μόνες-οι καλύτερα να προσδοκάτε περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, εκεί που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, η πύρινη φύση του οποίου σας ταιριάζει περισσότερο. Στις 25-26/3, που η Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο, είναι δυο πολύ τυχερές ημέρες για να κάνετε νέες γνωριμίες ή απλώς να διασκεδάσετε με τον σύντροφο σας.

Σαφώς η Αφροδίτη από τον Κριό θα συντονιστεί καλύτερα με τον Άρη στους Διδύμους στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όπως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου και υπόσχεται ένα πολύ θετικό διάστημα για την προσωπική σας ζωή, με πολλές και διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Αν είστε σε φάση που επιθυμείτε έναν απόγονο ο Μάρτιος είναι θετικός μήνας για κάτι τέτοιο. Αν πάλι δεν το επιθυμείτε ας είστε πιο προσεκτικοί.

Ιχθύες

Τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου, η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο χαρίζοντας σας λίγο από την ελκυστική και μαγνητική της αύρα. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς. Οπότε με την επιρροή αυτή μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνιση σας κάνοντας κούρες ομορφιάς και περιποίησης, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σας, αποκτώντας πιο προσεκτικές διαιτητικές συνήθειες. Κι όταν νιώθετε όμορφα φαίνεστε και όμορφοι αγαπητοί μου Ιχθύες και βέβαια κάτι τέτοιο δεν περνά απαρατήρητο κι από το περιβάλλον σας. Έτσι, στην πιο μαγική εποχή του χρόνου την άνοιξη θα έχετε και την ανάλογη ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση. Αν είστε μόνες-οι, μέχρι τις 20/3 εκτείνονται οι πιο θετικές ημέρες για να κάνετε γνωριμίες, να σημειώσετε πρόοδο σε μια νέα σχέση ή να αναθερμάνετε τον έρωτα σας στην ήδη υπάρχουσα.

Όμως ο Μάρτιος ενεργοποιεί ιδιαίτερα και τον Ποσειδώνα, τον μοντέρνο κυβερνήτη σας κι αυτό θολώνει κάπως τα νερά σε νέες σχέσεις. Ιδιαίτερα κάποιες ημέρες που συναντιούνται Ήλιος (11/3), Νέα Σελήνη (13/3), Αφροδίτη (14/3) και Ερμής (30/3) μαζί του, είναι επικίνδυνες για εξιδανικεύσεις και για παραμύθι. Προσέξτε πού επενδύετε συναισθηματικά, κυρίως με άτομα που έχετε γνωρίσει πρόσφατα και δεν γνωρίζετε πολλά για τη ζωή τους. Φυσικά οι ίδιες όψεις είναι σούπερ ρομαντικές και μάλιστα θα μπορούσατε να γιορτάσετε τώρα τον Άγιο Βαλεντίνο που δεν γιορτάσατε τον Φεβρουάριο. Βέβαια, υπάρχει κι ένα αγκάθι αυτό τον μήνα που δεν είναι άλλο από τον Άρη στους Διδύμους, που θα μείνει από τις 4/3 μέχρι τις 23/4 στο ζώδιο αυτό και κόντρα με το δικό σας.

Αυτός ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη γκρίνια στον χώρο της οικογένειας ή της προσωπικής σας ζωής. Μπορεί να είναι ένας στενός συγγενής που σας καταπιέζει, ένας φίλος-η που σας θέλει σε αποκλειστικότητα ή ακόμη και μια ένταση μέσα στην οικογένεια που σας χαλάει λίγο το γλυκό της ερωτικής διάθεσης. Ακόμη κι αν δεν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους, μπορεί να νιώθετε από μόνοι σας λίγο πιο βαριά ή λίγη μοναξιά. Μετά τις 21/3 που η Αφροδίτη περνά στον Κριό θα θελήσετε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments