Video

Ελίφ: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 11/03

Ελίφ: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 11/03
Ελίφ: Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, μακριά από την πόλη. Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ παγίδευσε τον Ταρίκ προτείνοντας του να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο και εκείνος του είπε πως θα είναι εκτός της πόλης για να παρακολουθήσει μια έκθεση. Ο Κερέμ αποφάσισε να τον ακολουθήσει και να τον πιάσει μαζί με την ερωμένη του. Η Ράνα ακύρωσε το ραντεβού για γυμναστική με τη Χουμεϊρά και της είπε πως ο αγαπημένος της, της έφερε λουλούδια και έκανε κράτηση για δύο σε ένα ξενοδοχείο. Η Χουμεϊρά έδειξε να ζηλεύει επειδή ο αγαπημένος της Ράνα της κάνει συνεχώς εκπλήξεις και έτσι κρατάνε ζωντανή τη σχέση τους.

Στο σημερινό επεισόδιο της «Ελίφ», η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, μακριά από την πόλη. Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Ταρίκ είπε ψέματα αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως ίσως δεν ήθελε να μάθει κάτι η Χουμεϊρά και χαλάσει η έκπληξη του. Η Ράνα είναι έξαλλη και στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ.

Ο θυμός της μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πως ο Ταρίκ είναι στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του. Συνεχίζει να του στέλνει μηνύματα αλλά δεν παίρνει απάντηση. Τον καλεί αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό. Έτσι αποφασίζει να καλέσει τη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ έχει όμως ήδη ζητήσει από την γυναίκα του να κλείσει και εκείνη το τηλέφωνο της για να μην τους ενοχλήσει κανείς αυτή τη ρομαντική βραδιά. Στην πραγματικότητα το έκανε γιατί έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί η Ράνα.

Η Σουρεϊγιά και η Ελίφ είναι μόνες στην κουζίνα και μιας και ο Ταρίκ με τη Χουμεϊρά λείπουν, η Βιλντάν και η Γιλντίζ έχουν δουλειά και η Ματσιντέ ξεκουράζεται στο δωμάτιο της, αποφασίζουν να ετοιμάσουν πρωινό για τον εαυτό τους μόνο. Ο Καρέμ έρχεται και τις βοηθάει. Η Ζουλιντέ δεν βρίσκει κανένα λόγο να μην αφήσει μόνο του τον Εμιρχάν με το «Σπουργίτι», δηλαδή τη Μελέκ. Η Ζουλιντέ αφήνει και το τηλέφωνο από το μαγαζί, αν χρειαστούν κάτι και πηγαίνει στη δουλειά της.

Ο Εμιρχάν κάνει τα μαθήματά του αλλά δεν βρίσκει τον χάρακά του. Θέλει να πάει στο μαγαζί για να δει αν τον άφησε εκεί αλλά η Μελέκ του προτείνει να τηλεφωνήσουν. Η Τουλάι απαντάει στο μαγαζί αλλά η σύνδεση είναι κακή και η γραμμή κλείνει. Το μόνο που άκουσε ήταν το όνομα Ζουλιντέ. Η Ζουλινέ καταλαβαίνει πως την κάλεσαν από το σπίτι και πηγαίνει να δει αν όλα είναι καλά.

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments