Video

Σάκης Τανιμανίδης: Πώς έκλεισε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Σάκης Τανιμανίδης: Πώς έκλεισε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1
Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε ακόμα και ο ίδιος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο τρίτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εβδομαδιαία τηλεοπτική του εκπομπή στο «The 2Night Show», πέρα από τον Λούκα Γιώρκα ο οποίος μίλησε για ένα περιστατικό που του συνέβη, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο και την Κατερίνα Στικούδη η οποία ανέφερε ότι θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της.

Ο πρώην παρουσιαστής του Survivor λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στον πρώην παρουσιαστή της «Φάρμας» Γρηγόρη Αρναούτογλου και όπως ήταν αναμενόμενο, πέρα από το ότι θα γίνει μπαμπάς, απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικές με το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1. «Είσαι στο κλίμα των ημερών για το δικό μου μυαλό γιατί το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι, μην λέω ψέματα, αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν και το να τα φέρει με υγεία η Χριστίνα», σχολίασε αρχικά.

Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου

Και προσέθεσε το εξής για τα μωρά που θα έρθουν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, το βασικό θέμα εξάλλου που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Σάκη Τανιμανίδη: «Η Χριστίνα ταλαιπωρήθηκε λιγάκι τον τελευταίο καιρό. Είχε κάτι κολικούς πόνους που μας τρέξανε στα νοσοκομεία. Δεν βρήκαμε τι είναι. Απλά πέρασε το σύμπτωμα και φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε».

«Τέλη Ιουνίου θα γεννήσουμε. Το σκέφτομαι συνέχεια. Βλέπουμε την κοιλιά να μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς γιατί είναι και δίδυμα». Και, όπως είναι φυσικό, ο παρουσιαστής έχει τις ανησυχίες του. «Είμαι σίγουρος ότι την ημέρα που θα βγούμε από το μαιευτήριο και θα γυρίσουμε σπίτι θα έρθει μια αμαξοστοιχία και θα μας χτυπήσει, ευχάριστα, όμως».

Όσο για το αν θα ήθελε να αποκτήσει και άλλα παιδιά, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε το εξής: «Θα σου πω τι μου είπε η Χριστίνα πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Γιατί η κοιλιά στις γυναίκες, θα το ξέρεις κι εσύ, τους πρώτους μήνες δεν φαίνεται. Και ξαφνικά ξυπνάει και βλέπει την κοιλιά να μεγαλώνει. Μια μέρα εκεί που τη χαϊδεύαμε μου είπε πως μόλις βγουν αυτά, πάμε για το επόμενο. Είμαι ανυπόμονος και για το επόμενο. Έχω στο μυαλό μου, ίσως φταίνε οι γονείς μας για αυτή την εικόνα της ευτυχίας σαν ένα σαλόνι με πολλά παιδιά που κάνουν φασαρία, πολύ κόσμο, πολλά χαμόγελα και με πολλή ζωή».

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε ακόμα και ο ίδιος. «Δεν ήξερα ότι θα έρθω στον ΑΝΤ1. Το συζήτησα τελευταία στιγμή. Έτσι δεν λένε πάντα; Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει». Και, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έστειλε τους χαιρετισμούς του στον Γιώργο Λιανό: «Γιώργο μου σε αγαπάμε πάρα πολύ. Να σου ζήσει! Ποιο είναι; Είναι καρπερός ο άτιμος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments