Video

Στικούδη: Θέλω να αφιερώνω πολύ χρόνο στην οικογένειά μου

Στικούδη: Θέλω να αφιερώνω πολύ χρόνο στην οικογένειά μου
Στικούδη: Η αρνητική κριτική που έχει δεχτεί στη ζωή της, ο σύζυγός της και ο γονείς της. Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει χαρακτηριστεί δικαίως “βασίλισσα” του ελληνικού Instagram. Οι αναρτήσεις της βάζουν “φωτιά” όπως και τα video clip της. Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης (10/3) παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως περνά την καραντίνα αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Στικούδη: Η μετακόμιση στην Αθήνα με τους γονείς

«Έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Μετά την πρώτη καραντίνα ήρθαν οι γονείς μου μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Δεν θέλω να περνάνε οι στιγμές και να μην τους βλέπω. Θέλω να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στην οικογένειά μου. Μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον πεθερό μου. Εμείς με τον άντρα μου είναι λίγο πιο μακριά. Μόνο που τη φιλάω τη μανούλα μου και τη βλέπω χαμογελαστή, φεύγουν όλα τα προβλήματά μου».

Στικούδη: Ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης

«Ο άντρας μου με είχε δει στα καλλιστεία το 2005 και του άρεσα πολύ. Δεν ανεβάζω πολλές φωτογραφίες με προσωπικές μας στιγμές. Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν άνθρωπο να τους φροντίζει και να τους αγαπάει. Με φροντίζει, με αγαπάει, είναι δίπλα μου, είναι “Σερίφης” με τα όλα του».

Στικούδη: Πήρα 10 κιλά στην καραντίνα

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πως στην πρώτη καραντίνα πήρε 10 ολόκληρα κιλά.  «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά. Δε με είδατε ποτέ. Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί ανέβαζα μόνο παλιές φωτογραφίες. Φούσκωσα ολόκληρη. Τα παίρνω παντού. Ο άντρας μου το χάρηκε. Τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Πέρασα πολύ ωραία. Έτρωγα κάτι λουκουμάδες. Πίτσες το βράδυ. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου».

Στικούδη: Έχω δεχτεί αρνητική κριτική

Τέλος, μίλησε για την αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς: «Έχω ακούσει πολλά αλλά αυτό ισχύει για όλους και δεν σταματά. Από την άλλη δεν γίνεται επειδή κάποιος λέει κάτι να μην κάνω το όνειρό μου, τους στόχου μου. Νομίζω ότι ο πρωταθλητισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Με έμαθε να πολεμώ και να γίνω καλύτερη. Δεν άκουγα τίποτα, έκλεινα τα αυτιά μου. Προσπαθούσα να πετύχω με μαθήματα και με δουλειά. Γιατί να αφήσω κάτι που με κάνει εμένα χαρούμενη επειδή κάποιος άλλος το θέλει; Ποιος είναι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω στην ζωή μου; Ποιον θα αγαπήσω; Ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσω; Γιατί πρέπει να απολογηθώ για τις επιλογές μου; Ο καθένας έχει την δική του ζωή. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για το τι θα φορέσουμε, το ένα και το άλλο. Μία είναι η ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments