Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Τρελαίνει κόσμο το νέο της video clip

Κατερίνα Στικούδη: Τρελαίνει κόσμο το νέο της video clip
Κατερίνα Στικούδη: Πιο αισθησιακή από ποτέ η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της video clip προκαλώντας όπως αναμενόταν ταραχές στον ανδρικό πληθυσμό.

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Το σώμα της προκαλεί… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, με τους θαυμαστές της να ζουν και να αναπνέουν για να την δουν να κάνει ένα προς ένα τα βήματά της τόσο στην τηλεόραση όσο και στον χώρο του τραγουδιού. Η Κατερίνα Στικούδη έχει καταφέρει μια γεμάτη καριέρα στον χώρο του θεάματος. Από μοντέλο η όμορφη καστανομάλλα εξελίχθηκε σε εξαιρετική παρουσιάστρια. Ωστόσο δεν έμεινε μονάχα εκεί καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τραγούδι, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που την έχουμε δει και στον ρόλο της ηθοποιού παίρνοντας μέρος σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και ταινίες.

Η Κατερίνα Στικούδη «Διαφέρει» και αυτό φαίνεται

Η Κατερίνα Στικούδη, η πιο εκρηκτική τραγουδίστρια της pop σκηνής στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο up-tempo single της με τίτλο «Διαφέρω». Έχοντας διανύσει έναν άκρως γεμάτο χειμώνα με εμφανίσεις στην «Ιερά Οδό», με την παρουσίαση του «My Style Rocks» , με τη συμμετοχή της στη σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος» του ΑΝΤ1, αλλά και στο μιούζικαλ «Annie», η Κατερίνα Στικούδη δεν φαίνεται να επαναπαύεται.

Η πολύπλευρη τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός υποδέχεται την πρώτη μέρα του καλοκαιριού με το ολοκαίνουργιο, φρέσκο και catchy «Διαφέρω», ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου. Ο Λεωνίδας Σώζος έκανε επίσης την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό, ενώ επιπρόσθετο προγραμματισμό, την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering έκανε ο Βασίλης Κουμεντάκος των OtherView.

Από σήμερα επίσης μπορείτε να απολαύσετε και το super hot μουσικό βίντεο του τραγουδιού στο επίσημο κανάλι της Κατερίνας Στικούδη στο YouTube, σε σκηνοθεσία του επί χρόνια στενού συνεργάτη της Γιάννη Παπαδάκου. Στο video clip η Κατερίνα Στικούδη παρουσιάζει τρεις διαφορετικές θηλυκές και ταυτόχρονα σέξι πλευρές του εαυτού της: σε ένα car wash, σε ένα γήπεδο τένις και σε ένα self service laundry. Η όμορφη τραγουδίστρια είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Το νέο single της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο «Διαφέρω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments