Video

Survivor spoiler 11 3: Νέα ένταση στους Κόκκινους

Survivor spoiler 11 3: Νέα ένταση στους Κόκκινους
Survivor spoiler 11 3: Ένταση επικρατούσε στους Μπλε αλλά φαίνεται πως προβλήματα υπάρχουν, σύμφωνα με το spoiler του Survivor, και στους Κόκκινους.

Μπορεί να μην έχουμε Survivor σήμερα αλλά στο νέο spoiler, αν και νωρίς, γίνεται λόγος για νέα ένταση στον Άγιο Δομίνικο και αυτή τη φορά δεν αφορά στην Μπλε ομάδα, η οποία είδε έναν παίκτη της να αποχωρεί. Αλλά πρόκειται για την Κόκκινη ομάδα μετά τα αποκαλυπτικά λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον Τριαντάφυλλο και τη δωροδοκία του.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Όπως συνέβη και με την περίπτωση του Δημήτρη Μακρόπουλου, έτσι και ο Γιώργος Ταβλαδάκης, 37 ετών και υπάλληλος χώρου εστίασης, δεν άντεξε πολύ στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και είναι πλέον εκτός του πετυχημένου παιχνιδιού επιβίσωσης.

Survivor spoiler: Η στιγμή της αποχώρησης

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος σε γνωστό χώρο εστίασης στο Κολωνάκι.

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Ασχολείται και με την πυγμαχία συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικούς αγώνες. Μπήκε στο Survivor για το έπαθλο, το οποίο ήθελε για να υλοποιήσει το επιχειρηματικό του όνειρο. Θα του έλειπαν η κοπέλα του και η οικογένειά του. Το moto του ήταν: «Κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο και όχι ο πιο δυνατός»!

Survivor spoiler: Νέα ένταση στους Κόκκινους

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας με τους συμπαίκτες του ανέφερε πως «ο Τριαντάφυλλος σε εμένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρο, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου. Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω».

Και φαίνεται πως αυτή του η αποκάλυψη καθώς το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης, θα πυροδοτήσουν νέα ένταση στην παραλία των Κόκκινων.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments