Lifestyle

Survivor spoiler 10 3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler 10 3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor spoiler 10 3: Μπλε ή Κόκκινος θα πει "αντίο" στον Άγιο Δομίνικο;

Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή για το Survivor, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία ποιος παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από το παιχνίδι. Ύστερα από το επεισόδιο της Δευτέρας  αλλά και αυτό της Τρίτης, Νίκος Μπάρτζης, Μαριάνθη Κάσδαλγη, Γιώργος Ταβλαδάκης και Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Survivor spoiler 10 3: Τι λένε οι φήμες

Μπλε και Κόκκινοι έχουν από δύο παίκτες στον τάκο. Για τους Μαχητές είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από τη Δευτέρα ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ χθες η Άννα Μαρία Βέλλη που έχει την ατομική ασυλία έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη. Από τους Διάσημους ψηφίστηκε η Μαριάνθη Κάσδαλγη, με τον Γιώργο Κόρομι να δείχνει με την σειρά του τον Τριαντάφυλλο.Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν απόψε;

Σύμφωνα με τα spoilers η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Γιώργο και Μαριάνθη καθώς οι ψήφοι είναι σχεδόν μοιρασμένες. Ο Τριαντάφυλλος δεν κινδυνεύει όπως και ο Νίκος. Μπορεί και οι δύο αρκετές φορές να σπάνε τα νεύρα στην ομάδα του έκαστος, έχουν όμως φανατικό κοινό, είναι αυθεντικοί και υποστηρίζονται από τους τηλεθεατές.

Survivor spoiler 10 3: Τι είδαμε χτες

Στο χθεσινό στίβο μάχης οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την ασυλία, με τους Μπλε να επικρατούν και του Κόκκινους να ηττούνται και να σφάζονται στο συμβούλιο του νησιού. Ειδικά στην ανακοίνωση ότι ο Τριαντάφυλλος είναι υποψήφιος τα αίματα άναψαν με τον ίδιο να δηλώνει: «Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι βρίσκομαι σε αυτή τη θέση από έναν φίλο που είμαστε πολύ κοντά γενικά. Πιάνεις τον φίλο σου που είστε κοντά και του λες θα σε ψηφίσω. Πήρε την ασυλία, δεν μίλαγε. Μίλαγε με άλλους, με τον Κοψιδά που δεν μίλαγαν σχεδόν ποτέ μέχρι σήμερα. Το ίδιο και η Καρολίνα. Με εμένα δεν μίλησε ο Κόρο, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν κοντά του. Θα με βρει απέναντί του και ο Κόρο και ο Κοψιδάς. Με το να κάνεις διαλογισμό δεν σου φεύγει η πονηριά. Στην καλύβα ο Κόρο δεν μου μίλαγε, άντρα δεν σε κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο Κόρομι για την υποψηφιότητά του και εκείνος αποκάλυψε ότι πήγε να τον δωροδοκήσει, δίνοντάς του μισή μπανάνα. «Τελικά φιλία δεν υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Ότι και να πω για σένα είναι λίγο» υπογράμμισε ο τραγουδιστής. Ωστόσο, η ένταση δεν σταμάτησε εκεί. Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσαν στεγνά τον Τριαντάφυλλο, υποστηρίζοντας ότι τους παρακάλεσε να ζητήσουν από τον Γιώργο Κόρομι να μην τον ψηφίσει.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments