Αθλητισμός

Μπόγκνταν Πλάνιτς: Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Μπόγκνταν Πλάνιτς: Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ
Μπόγκνταν Πλάνιτς: Ο έμπειρος στόπερ είναι και πάλι στην ατζέντα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ενόψει καλοκαιριού.

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρος κεντρικός αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Ίλια Ίβιτς για το κέντρο της άμυνας. Για την ακρίβεια άπαντες στην Ένωση ήταν σίγουροι για την ποιότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο δεν προχώρησαν ποτέ στην απόκτησή του για έναν σοβαρό λόγο. Ο παίκτης ισχυριζόταν ότι είναι ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Την ίδια ώρα η πρώην ομάδα του ισχυριζόταν ότι ο παίκτης δεσμεύεται και ζητούσε δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ δεν θέλησε να μπει σε μια διαδικασία που μπορεί να την βάλει σε περιπέτειες. Η Ένωση προχώρησε σε άλλες λύσεις οι οποίες δεν βγήκαν στον βαθμό που θα ήθελε. Αυτό φανερώνεται από το γεγονός ότι ο πρώτος στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Πλάνιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ παρά το γεγονός ο Ίλια Ίβιτς δεν είναι πλέον στα Σπάτα.

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς

Μπόγκνταν Πλάνιτς: Λιγότερα τα προβλήματα αυτή τη φορά

Το περασμένο καλοκαίρι πολλές ομάδες φοβήθηκαν να πάρουν το ρίσκο με την απόκτηση του Πλάνιτς. Αυτή που τελικά προχώρησε στην απόκτησή του ήταν η Μακάμπι Χάιφα. Τελικά η ομάδα από το Ισραήλ τον ένταξε στο δυναμικό της και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την πρώην ομάδα του παίκτη. Μάλιστα ο υψηλόσωμος στόπερ αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και πέτυχε δυο γκολ στα γήπεδα του Ισραήλ.

Με λίγα λόγια ο δρόμος για την ΑΕΚ έχει ανοίξει για τα καλά. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και η Ένωση θα πρέπει να πληρώσει για να αποκτήσει τον Πλάνιτς. Θυμίζουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ και αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την Στεάουα θα είχε ήδη φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Το επόμενο βήμα είναι να κάνει κίνηση η ΑΕΚ για να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις της Μακάμπι Χάιφα για τον παίκτη. Ανεξάρτητα από αυτή την υπόθεση, η Ένωση έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments