Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Μακάμπι: Περήφανος ο Κάτας

Παναθηναϊκός Μακάμπι: Περήφανος ο Κάτας
Παναθηναϊκός Μακάμπι: «Είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα», σχολίασε ο τεχνικός στην «πράσινη» ομάδα, Όντεντ Κάτας.

Υπερήφανος για την εμφάνιση που έκανε ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ δήλωσε ο τεχνικός στην «πράσινη» ομάδα, Όντεντ Κάτας, μετά την άνετη νίκη της ελληνικής ομάδας επί της αντίπαλης χάρη στην εικόνα των παικτών.

«Είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα. Αν δεν κάναμε λάθη και παίζαμε έξυπνα, όσο το κάναμε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτρες. Είμαι περήφανος για αυτούς», σχολίασε αρχικά ο Κάτας και συνέχισε αναφερόμενος στο πόσο αλλάζει την εικόνα η απουσία του Νέντοβιτς. Παναθηναϊκός Μακάμπι

Παναθηναϊκός Μακάμπι: «Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύουν οι παίκτες ακόμα κι αν κάνουν λάθη»

«Από τη στιγμή που λείπει ο Νέντοβιτς έχουμε οδηγηθεί σε ψηλά σχήματα. Κάποιες φορές έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μας λείπει η ποιότητα του Νέντοβιτς. Ελπίζουμε να επιστρέψει άμεσα. Έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε αλλαγές σε άμυνα και επίθεση μέχρι να επιστρέψει και εκείνος στη δράση. Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Όσο για το πόσες πιθανότητες θα έδινε στην ομάδα του με έναν πόιντ γκαρντ ακόμα, είπε το εξής: «Δεν είναι μυστικό ότι μας λείπει ένας πόιντ γκαρντ. Στην άλλη πλευρά το χρησιμοποιούμε αμυντικά. Μας έλειπε ένα γκαρντ και για αυτό υπογράψαμε τον Μπρέι, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η κατάσταση δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αρχίζοντας από τώρα θέλουμε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Μου αρέσει ο τρόπος που παλεύουν οι παίκτες ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Χειριζόμαστε καλά την κατάσταση και προσαρμοζόμαστε».

Όντεντ Κάτας

Όντεντ Κάτας

Παναθηναϊκός Μακάμπι: Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81 – 63

Μετά από μία πειστική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έδωσε στο ΟΑΚΑ τέλος στο ευρωπαϊκό αρνητικό σερί των τριών ηττών. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81 – 63 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 10 – 17 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη 16η ήττα της σε 27 αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός εξαργύρωσε το αμυντικό «στραγγάλισμα» του πρώτου δεκαλέπτου, όταν περιόρισε τη Μακάμπι σε 9 πόντους, αλλά και την ψυχραιμία που επέδειξε στην τρίτη περίοδο, μετά την εντυπωσιακή επιστροφή των Ισραηλινών στη διεκδίκηση της νίκης (58 – 55 στο 30ο λεπτό). Ο Ιωάννης Παπαπέτρου οδήγησε την επίθεση του Παναθηναϊκού και με 20 πόντους, κάλυψε το κενό του Νεμάνια Νέντοβιτς στην επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments