Lifestyle

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές
Γιώργος Ασημακόπουλος: Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, γνωστός πλαστικός χειρουργός είχε πει on camera πως ο Γιώργος έβαλε πλέγμα στους κοιλιακούς του.

O Γιώργος Ασημακόπουλος είναι πραγματικά «άλλος» άνθρωπος μετά τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει επιβληθεί. Για τον πολυσυζητημένο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο  γυμναστής του Στέφανος Κωτσίδης, αποκαλύπτοντας πως ο νεαρός παίκτης του Survivor πράγματι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και μάλιστα καθαρά για αισθητικούς λόγους. Ωστόσο ο παίκτης βρίσκεται ακόμα ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, γνωστός πλαστικός χειρουργός είχε πει on camera πως ο Γιώργος έβαλε πλέγμα στους κοιλιακούς του, τονίζοντας πως και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί πως έχει «πειράξει» τον εαυτό του.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Πώς ήταν, όμως, πριν τις πλαστικές;

Η απάντηση έρχεται μέσω φωτογραφιών του παρελθόντος, οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν στα social media, στις οποίες εμφανίζεται αγνώριστος! Φανερά πιο μικροκαμωμένος και χωρίς μπράτσα και κοιλιακούς, δύσκολα αναγνωρίζεται, με τον Γιώργο τα τελευταία χρόνια να έχει «φουσκώσει» σχεδόν εξωπραγματικά. Οφείλουμε, πάντως, να παραδεχτούμε πως και πριν και μετά είναι ένα εξαιρετικά εμφανίσιμο αγόρι.

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λοιπόν, ξεκίνησε από μόλις 16 χρονών στην οικογενειακή επιχείρηση Sandy Kosta στην Πάτρα (14 μαγαζιά)! Έφυγε 18 χρονών και μόνος του άνοιξε 4 μαγαζιά (3 Αθήνα και 1 Κέρκυρα). Σχεδιάζει μάλιστα και ο ίδιος ρούχα! Είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος και πολύ κοινωνικός. Είναι αυτό που λέμε “η ψυχή της παρέας”!

Ο ίδιος, έπαιζε πόλο στην Πάτρα, ενώ έκανε και συνεχίζει να κάνει ποδηλασία! Είναι γυμνασμένος με πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυτό σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλο προσόν στο Survivor. Ο νέος παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει άλλα δύο αδέρφια, δύο μικρότερα αγόρια, τα οποία ασχολούνται με την οικογενειακή επιχείρηση! Στο Survivor 4 του λείπει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments