Πολιτική

Γεννηματά: Μητσοτάκης και Τσίπρας τροφοδότησαν με μίσος την κοινωνία

Γεννηματά: Μητσοτάκης και Τσίπρας τροφοδότησαν με μίσος την κοινωνία
Γεννηματά: Με τον δικό της τρόπο σχολίασε την σημερινή κόντρα στη Βουλή η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Δήλωση για τα όσα ειπώθηκαν νωρίτερα σήμερα στη Βουλή από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, έκανε η Φώφη Γεννηματά. Όπως είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, «Μητσοτάκης και Τσίπρας χέρι χέρι, στην επιχείρηση διχασμού, τροφοδότησαν με μίσος την ελληνική κοινωνία. Για τα πραγματικά προβλήματα δεν ακούσαμε τίποτα».

Γεννηματά: Ολόκληρη η δήλωσή της

“Σήμερα μια από τα ίδια. Μητσοτάκης και Τσίπρας χέρι χέρι, στην επιχείρηση διχασμού, τροφοδότησαν με μίσος την ελληνική κοινωνία. Για τα πραγματικά προβλήματα δεν ακούσαμε τίποτα. Αυτή η πολιτική ηγεσία δεν αξίζει στον Ελληνικό λαό. Αγνοήστε τους”.

Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Τι έγινε στη Βουλή

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για την επίκαιρη ερώτηση με θέμα την αστυνομική βία και εξαπέλυσε επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι ο κ. Μητσοτάκης «επιλέγει ως βασική στρατηγική την ένταση και το διχασμό». Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «σας κατηγορώ γιατί στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες πιεσμένους, κουρασμένους, απελπισμένους από τη πανδημία, εσείς επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, επιλέγοντας ως βασική σας στρατηγική την ένταση και το διχασμό», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση της πανδημίας, κάνοντας λόγο για «αποτυχία» με «τραγικά αποτελέσματα». 

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιος επενδύει στην έννοια της ενότητας και ποιος υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση. Είχατε την ευκαιρία να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε πράξη αυτό, που υποκριτικά δηλώσατε ότι σας ενδιαφέρει, η κοινωνική ειρήνη κ. Τσίπρα. Αντ’ αυτού μέτρησα 17 φορές τη λέξη «κατηγορώ». Σας επιστρέφω το “κατηγορώ” γιατί εσείς ενσαρκώνετε την υποκρισία. Θα μιλήσω για ένα μεγάλο κίνδυνο να μετατρέψουν κάποιοι την πανδημία κατά της υγείας σε κίνδυνο κατά της κοινωνίας και να εκμεταλλευτούν την εύφλεκτη ύλη της κόπωσης για τα περιοριστικά μέτρα, που όλοι ομολογούμε πως είναι αναγκαία. Να ανάψουν μία φωτιά που θα κάψει την κοινωνική ενότητα… Εκφράζετε μία μικρή μειοψηφία που θέλει την εμπάθεια και τον διχασμό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments