Video

Δημήτρης Πυργίδης: Η ατάκα του για την Ιωάννα Μαλέσκου

Δημήτρης Πυργίδης: Η ατάκα του για την Ιωάννα Μαλέσκου
Δημήτρης Πυργίδης: Ρωτήθηκε και απάντησε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μαλέσκου, αποκαλύπτοντας πως του αρέσει.

Ο Δημήτρης Πυργίδης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Big Brother», ήταν ο δεύτερος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή τηλεοπτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show», πέρα από τον Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του, τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Ο πρώην παίκτης λοιπόν, με την ιδιαίτερα εκρηκτική προσωπικότητά του εμφανίστηκε στο «The 2Night Show» με τη γνωστή του τρέλα και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ χάρισε στον παρουσιαστή ένα δερμάτινο μπουφάν, σχεδιασμένο και ζωγραφισμένο μόνο για εκείνον. «Με τον Γιάννη Σπαλιάρα γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια και από τότε είμαστε αδέλφια», ανέφερε αρχικά.

Δημήτρης Πυργίδης

Δημήτρης Πυργίδης και Ιωάννα Μαλέσκου

Και συνέχισε ο Δημήτρης Πυργίδης για τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Είναι το καλύτερο παιδί και τον αγαπώ πολύ. Υπήρξαν γυναίκες στη ζωή μου αλλά τα προσωπικά μου δεν τα ανεβάζω στο Instagram. Η Πάολα είναι φιλαράκι μου, είναι αυθεντική τη λέω μαμά γιατί όποτε βρεθούμε μας φέρεται σαν μητέρα».

Στη συνέχεια, πάνω στην κουβέντα, ρωτήθηκε και απάντησε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μαλέσκου. «Μου αρέσει η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι ωραία παρουσία». Και ρωτήθηκε αν θα παντρευόταν μία τόσο ωραία γυναίκα σαν εκείνη. Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Πυργίδης ρώτησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν θα έκανε πρωινό με την Ιωάννα Μαλέσκου και ο παρουσιαστής απάντησε ότι δεν το έχει σκεφτεί.

Πάντως, ο πρώην παίκτης του Big Brother δήλωσε ότι του αρέσει η Ιωάννα και τη γνωρίζει από την Κρήτη. Όσο για τη λέξη «χάος», αποκάλυψε ότι «είναι μια ατάκα για να περνάμε καλά, δίνουμε θετική ενέργεια και κάνουμε χαβαλέ. Πάμε να κάνουμε χαμό». Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του η οποία είναι εξαιρετική, ενώ έχει φετίχ με τα μαλλιά του, τα οποία δεν έχει κόψει από το λύκειο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments