Video

Γιώργος Παπαγεωργίου: Γιατί απέφευγε να συνεργάζεται με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού

Γιώργος Παπαγεωργίου: Γιατί απέφευγε να συνεργάζεται με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού
Γιώργος Παπαγεωργίου: Μίλησε για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, και αποκάλυψε τους λόγους που για χρόνια δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του με το δικό της.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν ένας εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαρτίου στην τηλεοπτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1, στο «The 2Night Show». Και αξίζει να αναφέρουμε πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και η εκπομπή της Τετάρτης όπου η Κατερίνα Στικούδη μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την οικογένειά της, ο Λούκας Γιώρκας φανέρωσε τον λόγο που πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πώς έκλεισε η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Καλεσμένος λοιπόν, στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και αποκάλυψε τους λόγους που για χρόνια δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του με το δικό της, όσο αφορά στα επαγγελματικά του. «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, αλλά και από το σχολείο ακόμα, είχα αναπτύξει ένα κόμπλεξ και ήθελα να μην συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου».

Γιώργος Παπαγεωργίου

Γιώργος Παπαγεωργίου

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της»

Και συνέχισε τονίζοντας το εξής: «Απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου». Στη συνέχεια, εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να συνεργαστούν στην παράσταση «Αρίστος», μια αναφορά στον Αριστείδη Παγκρατίδη, τον Δράκο του Σέιχ Σου, έναν άνθρωπο που συγκλόνισε και δίχασε την κοινή γνώμη.

«Στην αρχή ήταν υποστηρικτική και καταλάβαινε ότι δεν έχει κανένα νόημα να μην δοκιμάσω με τις δικές μου δυνάμεις. Δέκα χρόνια μετά, προέκυψε στην παράσταση, Αρίστος. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τη μητέρα μου. Ήταν πολύ ωραία». Επίσης, ο ηθοποιός και τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τη μουσική, στο συγκρότημα Polkar, καθώς και στα τραγούδια του, που έγιναν viral εν μέσω καραντίνας.

Τέλος, μίλησε για το πότε θα γίνει ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Μιχαλάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. «Ακόμα δεν έχουμε πολυκαταλήξει για τον γάμο. Επηρεάζει ο κορωνοϊός σε αυτό. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε και τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στο γάμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments