Video

Survivor spoiler 12 3: Άνω κάτω οι Κόκκινοι ξανά

Survivor spoiler 12 3: Άνω κάτω οι Κόκκινοι ξανά
Survivor spoiler 12 3: Οι συμπαίκτες του έδωσαν... στεγνά τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ενοχλήθηκε πολύ και σύμφωνα με το spoiler, θα υπάρξει νέα ένταση.

Το νέο spoiler για το επόμενο επεισόδιο του Survivor, αν και είναι ακόμα νωρίς, καθώς η Κυριακή απέχει δύο ημέρες, ισχυροποιεί τις πληροφορίες για ένταση στο «στρατόπεδο» της Κόκκινης ομάδας η οποία καλείται να βρει τις ισορροπίες της μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Ασημακόπουλου για δωροδοκία από τον Τριαντάφυλλο.

Επεισοδιακό ήταν το πρόσφατο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αφού η απόφαση να του Γιώργου Κόρομι, γνωστός ως Κόρο, να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο, ενόχλησε πολύ τον τραγουδιστή. Ο ίδιος, αφού ανέφερε ότι δεν περίμενε να τον ψηφίσει ο φίλος του, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσαν… στεγνά τον Τριαντάφυλλο, υποστηρίζοντας ότι τους παρακάλεσε να ζητήσουν από τον Γιώργο Κόρομι να μην τον ψηφίσει. Τριαντάφυλλος Survivor

Survivor spoiler: Στο «κόκκινο» η ένταση λόγω Τριαντάφυλλου

Και όταν ο τραγουδιστής ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο για την υποψηφιότητά του και εκείνος αποκάλυψε ότι πήγε να τον δωροδοκήσει, δίνοντάς του μισή μπανάνα, ο καυγάς φούντωσε. Άλλωστε, τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου προς τον Γιώργο Κόρομι μα και εναντίον άλλων ατόμων της ομάδας δεν είχαν τέλος. Για αυτό στο νέο επεισόδιο προβλέπεται νέα ένταση.

Survivor: Πόσοι παίκτες έχουν φύγει από την Κόκκινη ομάδα;

Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την Κόκκινη ομάδα, είτε λόγω θεμάτων υγείας είτε λόγω της ψηφοφορίας, είναι οι εξής:

  • Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών, Πυγμάχος.
  • Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών, Ηθοποιός.
  • Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών, Μοντέλο.
  • Ελίζαμπεθ Ελέτσι, 37 ετών, Δημοσιογράφος.
  • Ασημίνα Ιγγλέζου, 41 ετών, Αθλήτρια Ορεινού Τρεξίματος.
  • Σοφία Μαργαρίτη, 41 ετών, Υπάλληλος σε Συνεργείο Αυτοκινήτου.
  • Περικλής Κονδυλάτος, 41 ετών, Σχεδιαστής κοσμημάτων.
  • Ανθή Σαλαγκούδη, 36 ετών, Δημοσιογράφος.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments