Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Ανατροπή με τη σύλληψη του 30χρονου

Νέα Σμύρνη: Ανατροπή με τη σύλληψη του 30χρονου
Νέα Σμύρνη: Διαφοροποιήθηκε στην κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας ο συγγενής του 30χρονου που συνελήφθη. Τι υποστήριξε.

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση για την επίθεση σε αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο συγγενής του 30χρονου Ελληνοιρακινού που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση, διαφοροποίησε την κατάθεσή του ενώποιον της ανακρίτριας.

Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Επεισόδια και τραυματίες

Νέα Σμύρνη: Τι δήλωσε στην ανακρίτρια ο συγγενής του 30χρονου

«Δεν γνωρίζω εάν ήταν ο κουνιάδος μου αυτός που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, απλά ο κουνιάδος μου ήταν ανάμεσα στο πλήθος που έτρεξε προς τον αστυνομικό που έπεσε», δήλωσε στην ανακρίτια ο συγγενής του 30χρονου.

«Μετά από όλα αυτά εγώ επέστρεψα στο σπίτι μου και την επόμενη ημέρα, το μεσημέρι, πήγα στη ΓΑΔΑ και είπα στους αστυνομικούς ότι στα επεισόδια ήταν ο κουνιάδος μου και ένας φίλος του. Τον κατήγγειλα πριν δω το βίντεο στα κανάλια. Στην αστυνομία μου έδειξαν ένα βίντεο και τότε αναγνώρισα τον κουνιάδο μου και τον φίλο του στο πλήθος. Όταν αποφάσισα να πάω να καταγγείλω τον κουνιάδο μου δεν φανταζόμουν ότι θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ούτε ότι τα επεισόδια αυτά θα έπαιρναν τόσο μεγάλη διάσταση», τόνισε.

«Αποφάσισα να τον καταγγείλω γιατί σέβομαι τον νόμο και την τάξη. Εάν είχα οποιαδήποτε αμφιβολία ότι δεν ήταν ο κουνιάδος μου στα επεισόδια θα σας το έλεγα. Πιστεύω ότι γενικά τον κουνιάδο μου τον παρασέρνουν οι παρέες του. Τέλος να σας πω ότι λέω την αλήθεια γιατί υπάρχει Θεός και ότι επιθυμώ να εξεταστώ από μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχε πει ότι τον είδε να χτυπά τον αστυνομικό.

Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Επεισόδια και τραυματίες

Νέα Σμύρνη: Απολογείται σήμερα ο 30χρονος

Ο 30χρονος Ελληνοιρακινός απολογείται σήμερα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνείται. O δικηγόρος του 30χρονου κατηγορούμενου έχει αναφέρει ακόμη τα εξής για τον εντολέα του: «Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στη δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν τη θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνώμενα θλιβερά συμβάντα».

Μάλιστα, η πλευρά του 30χρονου έχει αναφέρει πως εκείνος «ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στη Δ. Αττική και όχι στη Νέα Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιμγατοθέτησής του [GPS] κατά τους επίδικους χρόνους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments