Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό γιατί θέλει να παραμείνει το lockdown στη χώρα.
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό γιατί θέλει να παραμείνει το lockdown στη χώρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό γιατί θέλει να παραμείνει το lockdown στη χώρα. Η δήλωσή του έρχεται μετά τη χθεσινή «μάχη» στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κοντράρεται με τον Αλέξη Τρίπρα για τα ζητήματα της πανδημίας και της αστυνομικής βίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε στον Status FM της Θεσσαλονίκης:

«Ας πούμε οτι λες οτι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς.

Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. – Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό.

Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης».

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό

Στη συνέχεια, ο υπουργός πρόσθεσε: «Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε».

Έπειτα, συμπλήρωσε ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού. Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους».

Tέλος, κατέληξε λέγοντας: «Όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε «δέχομαι το ρίσκο», στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments