Πολιτική

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αντιπαράθεση για τις πορείες

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αντιπαράθεση για τις πορείες
ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από σχετικές αναρτήσεις για πορείες του ΣΥΡΙΖΑ που αναρτήθηκαν στο Ίντερνετ.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σε συνεχή κόντρα το τελευταίο διάστημα, με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και το κάλεσμα σε πορείες να είναι τα δύο πιο επίμαχα θέματα μεταξύ τους. Εξάλλου, αυτά συζητήθηκαν και στην πρόσφατη απάντηση του πρωθυπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, πέρα από την αστυνομική βία για την οποία ανακοινώθηκε κατεπείγουσα έρευνα.

«Την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία και οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν ζωές, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Στο Διαδίκτυο καλούν σε συμμετοχή σε πορείες

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα», συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

Και καταλήγει στο εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλάκηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί. Η προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα είναι τεράστια». Αυτό προσθέτει το κυβερνών κόμμα το οποίο έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από σχετικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, όπως η ακόλουθη:

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Ανέβηκαν οι τόνοι την Παρασκευή

«Σας κατηγορώ γιατί στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες πιεσμένους, κουρασμένους, απελπισμένους από τη πανδημία, εσείς επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, επιλέγοντας ως βασική σας στρατηγική την ένταση και το διχασμό», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση της πανδημίας, κάνοντας λόγο για «αποτυχία» με «τραγικά αποτελέσματα».

Όσο λοιπόν, «ισχυρίζεστε ότι η Ελλάδα απέτυχε να διαχειριστεί την κρίση της πανδημίας τόσο θα έρχομαι εδώ και θα σας λέω: Είστε ψεύτης. Για ακόμα μία φορά είστε ψεύτης και ξέρετε κιόλας ότι λέτε ψέματα. Γιατί ο μόνος λόγος που το κάνετε είναι για να επενδύσετε πάνω στην αγανάκτηση, στο θυμό, στην οργή, στα αισθήματα τα οποία αυτή κρίση αναπόφευκτα προκαλεί. Αυτό κάνετε και το κάνετε θα έλεγα ανερυθρίαστα, το κάνετε χωρίς να κρύβετε καν τις προθέσεις σας τις πραγματικές. Και όταν μιλάτε για τα ζητήματα των πορειών και των διαδηλώσεων, εγώ σας κατέθεσα επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν το προφανές: ότι όταν υπάρχει επαναλαμβανόμενος συγχρωτισμός, ειδικά σε χώρους όπου δεν τηρούνται τα μέτρα ατομικής υγιεινής, αυτό νομοτελειακά οδηγεί στην αύξηση της μεταδοτικότητας», απάντησε στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments