Αθλητισμός

Άρης ΟΦΗ: 1-0

Άρης ΟΦΗ: 1-0
Άρης ΟΦΗ: Το γρήγορο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στάθηκε αρκετό ώστε να πάρει ο Άρης τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης και ΟΦΗ ήταν ένα από τα σημερινά ματς για την τελευταία αγωνιστική της Super League, με τον Κώστα Μήτρογλου να «καρφώνει» στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας διαμορφώνοντας το 1-0 αν και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ντέρμπι παρά την αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Το γρήγορο γκολ του Κώστα Μήτρογλου λοιπόν, στάθηκε αρκετό ώστε να πάρει ο Άρης τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Βαρομετρικό… χαμηλό για τους Κρητικούς που δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι ούτε στην πρεμιέρα του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο τους. Άρης ΟΦΗ

Ο Άρης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του, ουσιαστικά, ευκαιρία. Το… μισό γκολ ανήκει στον Φακούντο Μπερτόγλιο που έκλεψε την μπάλα από δύο αντιπάλους, βρήκε τον Μήτρογλου κι ο πρώην φορ της Μαρσέιγ με το αριστερό έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους δύο λεπτά αργότερα, αλλά το δεξί δοκάρι του Μπόι Βάτερμαν σταμάτησε την προσπάθεια του Σαντέ Σίλβα.

Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο 19ο λεπτό, αλλά το σουτ του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν πέρασε εκτός εστίας του Χουλιάν Κουέστα, όπως κι αυτό του Αντριάν Σαρδινέρο τέσσερα λεπτά αργότερα. Νέα πολύ καλή στιγμή στο 33ο λεπτό για τον Άρη με τον Λούκας Σάσα, το σουτ του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε έξω.

Άρης ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε με ντέρμπι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έκλεψε τα βλέμματα στην 26η αγωνιστική της Super League, τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κοινή μέρα και ώρα έναρξης στα παιχνίδια ήταν η Κυριακή (14 Μαρτίου) στις 19:00.

Το «τριφύλλι» φιλοδόξησε να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις δύο απανωτές ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, καθώς φιλοξενήθηκε στο Αλκαζάρ από την ουραγό Λάρισα που ήθελε βαθμό. Θεωρητικά πιο εύκολο έργο είχε ο Άρης που περιμένει στο Χαριλάου τον ΟΦΗ, για τον οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας.

Μετά τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο, με νικήτρια την «Ένωση», Βόλος και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν εκ νέου στη θεσσαλική πόλη, ενώ οι δύο φετινές ευχάριστες εκπλήξεις, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ματς «εξάποντο» για την παραμονή στην κατηγορία αυτό στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό, ενώ η Λαμία φιλοξένησε τον, σε διαρκή πτώση, Ατρόμητο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League για την Κυριακή 14 Μαρτίου:

  • 19:00 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments