Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1

Αστέρας Τρίπολης ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1
Αστέρας Τρίπολης ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Τρίπολη νικώντας 1-0 τον Αστέρα και σταμάτησε το σερί των Αρκάδων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης με ένα γκολ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, με «χρυσή αλλαγή» τον Μπρένερ, που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, με αυτή να είναι η τελική τετράδα στον πίνακα αν και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ντέρμπι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, πέρασε από την Τρίπολη νικώντας 1-0 τον Αστέρα και σταμάτησε το σερί των Αρκάδων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θέλησαν να αιφνιδιάσουν τους Αρκάδες, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά το δοκάρι έσωσε την εστία του Τσιφτσή. Αστέρας Τρίπολης ΠΑΣ Γιάννινα

Αρχικά στο 13ο λεπτό, όταν το ωραίο σουτ του Παμλίδη από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στην αριστερή δοκό και ύστερα στο 24ο λεπτό, όταν ο Ελευθεριάδης από πολύ κοντά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά.

Το πελοποννησιακό συγκρότημα ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε με τη σειρά του άτυχο σχεδόν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 46ο λεπτό το εξαιρετικό σουτ του Φερνάντεθ πήγε επίσης στο δοκάρι, με τον Φαμπρίτσιο Μπρένερ να σκοράρει μετά από φάση διαρκείας το γκολ της νίκης, στο 85ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε με ντέρμπι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έκλεψε τα βλέμματα στην 26η αγωνιστική της Super League, τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κοινή μέρα και ώρα έναρξης στα παιχνίδια ήταν η Κυριακή (14 Μαρτίου) στις 19:00.

Το «τριφύλλι» φιλοδόξησε να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις δύο απανωτές ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, καθώς φιλοξενήθηκε στο Αλκαζάρ από την ουραγό Λάρισα που ήθελε βαθμό. Θεωρητικά πιο εύκολο έργο είχε ο Άρης που περιμένει στο Χαριλάου τον ΟΦΗ, για τον οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας.

Μετά τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο, με νικήτρια την «Ένωση», Βόλος και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν εκ νέου στη θεσσαλική πόλη, ενώ οι δύο φετινές ευχάριστες εκπλήξεις, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ματς «εξάποντο» για την παραμονή στην κατηγορία αυτό στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό, ενώ η Λαμία φιλοξένησε τον, σε διαρκή πτώση, Ατρόμητο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League για την Κυριακή 14 Μαρτίου:

  • 19:00 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments