Lifestyle

Jena Frumes: Ποια να συγκριθεί μαζί της

Jena Frumes: Ποια να συγκριθεί μαζί της
Jena Frumes: Είναι το κορίτσι του Jason Derulo και ξεχωρίζει για το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Jena Frumes είναι μία από τις πιο αισθησιακές παρουσίες του Instagram, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση της Κάιλι Τζένερ και της Αναστασίας Τερζή. Η «Τζένη» είναι μοντέλο και έχει γίνει γνωστή για τις σχέσεις της με διάφορους celebrities αλλά και για τον πετυχημένο λογαριασμό της στο Instagram έχοντας πάνω από τέσσερα εκατομμύρια followers.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϋ και αργότερα μετακόμισε στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Ξεκίνησε να βγαίνει με τον τραγουδιστή Jason Derulo το 2020. Το αξιολάτρευτο ζευγάρι έχει κερδίσει έξτρα δημοφιλία λόγω των κοινών τους βίντεο στο TikTok από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ κάνουν και συνεργασίας με άλλους TikTokers και YouTubers.

Οι παρακάτω φωτογραφίες της είναι από το Instagram της:

Jena Frumes: Προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δύο τους, σε μια συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως οι δύο τους συναντήθηκαν στο γυμναστήριο. Εξάλλου, και οι δύο ασχολούνται πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση και προσέχουν να κάνουν τόση γυμναστική όση χρειάζεται. Πάντως, το καλλίγραμμο κορμί της Jena Frumes ξεχωρίζει με τους κοιλιακούς και τους απίστευτους γλουτούς να είναι από τα πρώτα πράματα που προσέχει κανείς.

Πολλά σχόλια όμως, έχει δεχτεί και για τα μαλλιά της τα οποία είναι ιδιαίτερα φουντωτά και τα παρατηρεί κανείς πολύ εύκολα! Αλλά εκείνη αγαπάει τις μπούκλες της και παρότι πολλοί θαυμαστές της θέλουν να τα ισιώνει, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα των follower της που την προτιμούν έτσι, με φουντωτό μπουκλέ μαλλί, κάνοντας την τέλεια αντίθεση με το υπέροχα αφοπλιστικό της βλέμμα.

«Κάνε τη ζωή σου να αξίζει». Αυτό είναι το motto της και προσπαθεί με τις κατάλληλες επιλογές να το εφαρμόζει στην καθημερινότητά της. «Οφείλουμε να κάνουμε πράματα καθημερινά και να μην έχουν αρνητική ματιά σε ό,τι μας συμβαίνει. Κάθε συμβάν έχει και έναν σκοπό, να μας δώσει ένα μάθημα και να εκτιμάμε κάθε σημείο του ταξιδιού. Ας μην ξεχνάμε γιατί ξεκινήσαμε και ας μένουμε αισιόδοξοι, όσο μπορούμε», έχει αναφέρει η Jena Frumes σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments