Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Όταν αποκάλυψε στον Γιώργο Τράγκα τη σχέση που είχε με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Ελένη Μενεγάκη: Όταν αποκάλυψε στον Γιώργο Τράγκα τη σχέση που είχε με τον Γιώργο Πολυχρονίου
Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του δημοσιογράφου το 1997. Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί αυτόν τον καιρό να μη βρίσκεται στην τηλεόραση μετά την αποχώρησή της από τον Alpha το περασμένο καλοκαίρι. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που έβαλε τα κλάματα μία μέρα πριν την αποχώρησή της, όταν το κανάλι έφτιαξε ένα ποτ-πουρί βίντεο για να την αποχαιρετήσει. Το συγκεκριμένο βίντεο το είχαν ντύσει μουσικά με τα τραγούδια της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό στο διάστημα δεν βρίσκεται στην τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό στο διάστημα δεν βρίσκεται στην τηλεόραση

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη καριέρα στην ελληνική τηλεόραση από τη δεκαετία του ’90. Εμείς σήμερα θα γυρίσουμε πίσω στο 1997 όταν η Ελένη ήταν καλεσμένη του Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή Viva στον Αnt1, το κανάλι που τότε αποτελούσε και δική της τηλεοπτική στέγη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο δημοσιογράφος καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη και της λέει χαρακτηριστικά ότι «απόψε θα τα πούμε όλα». Η Ελένη τότε έκανε τον Πρωινό Καφέ στον τηλεοπτικό σταθμό, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην ιστορία της πρωινής ζώνης.

Ο Γιώργος Τράγκας, αρχικά, λέει στην καλεσμένη του ότι είχε καταφέρει να έχει σταθερή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό κάθε μέρα και τη συγκρίνει με άλλες πετυχημένες παρουσιάστριες, όπως η Ρούλα Κορομηλά και η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Στη συνέχεια τη ρωτάει αν έχει πάρει στοιχεία από αυτές και αν τα έχει προσαρμόσει στο δικό της ύφος. Η Ελένη Μενεγάκη στην απάντησή της του λέει ότι η κάθε παρουσιάστρια ή παρουσιαστής πρέπει να έχει το δικό του προσωπικό στιλ και ότι «οτιδήποτε ο κόσμος βλέπει δεύτερη φορά, δεν το θέλει». Στη συνέχεια η Ελένη εξηγεί στον Γιώργο Τράγκα γιατί ο κόσμος αγκάλιασε την εκπομπή που «χτυπούσε» 40άρια.

Ελένη Μενεγάκη: Η σχέση της με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Έπειτα, ο Γιώργος Τράγκας ζητάει από την καλεσμένη του να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να μιλήσουν για την Mega Banca και τον Γιώργο Πολυχρονίου. «Η Mega Banca ήταν μια εκπομπή βίντεο, δεν ήταν ζωντανή», λέει η Ελένη αρχικά. Στη συνέχεια προσθέτει: «Άρα, τελείως διαφορετικό. Όμως, βλέπαμε έναν παρουσιαστή πολύ δυνατό, πολύ έμπειρο, πολύ άμεσο με τον κόσμο, που είναι ευχάριστος και υπερκινητικός. Πήρα πράγματα από τον Γιώργο», λέει, αρχικά, η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πολλές φορές χρησιμοποιώ και εκφράσεις του. Ναι, από τον Γιώργο έχω κλέψει ορισμένα στοιχεία. Δούλεψα τρία χρόνια με τον Γιώργο». Στη συνέχεια ο Γιώργος Τράγκας κάνει έκπληξη στην Ελένη αφού η εκπομπή φιλοξενεί δηλώσεις του Γιώργου Πολυχρονίου για την παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτιδά του.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη και τις αντιδράσεις της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments