Video

Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Η συγκίνηση του αποχαιρετισμού

Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Η συγκίνηση του αποχαιρετισμού
Ελένη Μενεγάκη: Λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της αλλά ούτε και τα δάκρυά της.

Μία ημέρα πριν η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετίσει το κοινό και αποσυρθεί – τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν – από την τηλεόραση, οι τηλεθεατές της εκπομπής της, έζησαν μία πολύ συγκινητική στιγμή, με την παρουσιάστρια να «λυγίζει» στον τηλεοπτικό «αέρα», όταν προβλήθηκε το αφιέρωμα που της είχαν φτιάξει για τα 15 χρόνια που ήταν στον Alpha και το είχαν ντύσει μουσικά με τα τραγούδια της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης. Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου…

Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη. Και όταν συνδέθηκαν ζωντανά με την τραγουδίστρια, η οποία επίσης έκλαιγε, συνέχισε: «Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη». Οι δύο καλές φίλες προχώρησαν σε μία συγκινητική κουβέντα, που είχε όμως και τα γέλια, ειδικά όταν διαπίστωσαν πως φορούσαν το ίδιο φόρεμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments