Αθλητισμός

Πατρίσιο Γουλβς: Σοκαριστικός ο τραυματισμός του

Πατρίσιο Γουλβς: Σοκαριστικός ο τραυματισμός του
Πατρίσιο Γουλβς: Ο Σαΐς βρήκε άθελά του τον Ρουί Πατρίσιο με το πόδι στο κεφάλι, στον αγώνα μεταξύ Γουλβς και Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ, η οποία πρόσφατα προκρίθηκε στους «8» του Champions League, επικράτησε με 1-0 επί της Γουλβς στο πλαίσιο της Premier League χάρη σε γκολ του Ντιόγκο Ζότα. Ωστόσο στο φινάλε του ματς κανείς δεν είχε το μυαλό του στο να κάνει πανηγυρισμούς εξαιτίας του σοκαριστικού τραυματισμού του Ρουί Πατρίσιο.

Πρόκειται για τον γκολκίπερ των «Λύκων» για τον οποίο είναι ανήσυχοι όλοι αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τον τραυματισμό του Ρούι Πατρίσιο στο κεφάλι, όταν συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του, Κόνορ Κόουντι, στο 89ο λεπτό. μπάλα

Βρήκε λοιπόν, άθελά του τον Ρουί Πατρίσιο με το πόδι στο κεφάλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να παραμείνει εκεί για πολλή ώρα σοκάροντας τόσο τους παίκτες όσο και τους προπονητές των δύο ομάδων, όπως επίσης κι όσους παρακολούθησαν live το παιχνίδι. Μάλιστα, έγινε και 10λεπτη διακοπή του αγώνα Γουλβς – Λίβερπουλ ενώ ακολούθησε η αποχώρηση του Πορτογάλου κίπερ στον οποίο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ιατρικό επιτελείο του προσέφερε οξυγόνο, του έβαλε νάρθηκα και τελικά ο Πορτογάλος αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Ρούντι. Και προφανώς, όλοι ελπίζουν να είναι καλά στην υγεία του.

Πατρίσιο Γουλβς: Η στιγμή του τραυματισμού του:

Πάντως, σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, τα νέα είναι θετικά για την κατάσταση της υγείας του Ρουί Πατρίσιο καθώς λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντος ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι ο συμπατριώτης του έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά στην υγεία του. «Ευτυχώς είναι καλά. Έχει τις αισθήσεις του. Μίλησα μαζί του και θυμόταν τι ακριβώς συνέβη. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «Λύκων».

Να αναφέρουμε πως στον αγώνα Γουλβς – Λίβερπουλ, χάρη στο γκολ του (πρώην παίκτη της Γουλβς) Ντιόγκο Ζότα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η Λίβερπουλ έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο ηττών στην Premier League. Οι, κάτοχοι του τίτλου, «κόκκινοι», οι οποίοι μετρούσαν μια νίκη και έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, επιβλήθηκαν 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό», στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική, και «γεύθηκαν» ξανά τη χαρά της νίκης μετά τις 28 Φεβρουαρίου, όταν είχαν επικρατήσει εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πλησίασε στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ άφησε τους «Λύκους» για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments