Ελλάδα

Αττική οδός: Τεράστιο μποτιλιάρισμα

Αττική οδός: Τεράστιο μποτιλιάρισμα
Αττική οδός: Η Αττική οδός γέμισε με υλικά που έπεσαν από φορτηγό, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. 

Τεράστιο είναι το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας μέχρι και τη Λεωφόρο Κηφισίας. Θυμίζουμε πως καραμπόλα με 6 οχήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις είχε σημειωθεί και πριν μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως, ο δρόμος γέμισε με υλικά που έπεσαν από φορτηγό, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Αττική οδός: Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση στο Twitter:

Αττική οδός tweet

Αττική οδός: Άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 7 μποφόρ

Για σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου

Στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καθώς και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Για την Τετάρτη 17 Μαρτίου

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα νότια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική οδός

Για την Πέμπτη 18 Μαρτίου

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments