Πολιτική

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κόντρα για τον κορωνοϊό

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κόντρα για τον κορωνοϊό
ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η πολιτική σύγκρουση για την πανδημία. Δήλωση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, απάντηση από την Αριστοτελία Πελώνη για την κυβέρνηση.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να συγκρούονται σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, συνεχίζει να «σηκώνει» το θέμα της βάπτισης που έκανε ο Άδωνις Γωργιάδης, ενώ νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος σε δήλωσή του είπε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το θέμα των εμβολίων ως άλλοθι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. Του πρότεινε να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων μέσω δήλωσής του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα υπογραμμίζει ότι παρά το γεγονός ότι «διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown, η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας».

Σύμφωνα με πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά και την ίδια ώρα δεκάδες συμπολίτες μας περιμένουν εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι, περιμένοντας να βρεθεί κλίνη. Χιλιάδες χειρουργεία ακυρώνονται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ασθενείς με άλλες σοβαρές παθήσεις».

«Μέσα σε αυτή την κατάσταση, ακόμα και σήμερα, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιμένει να μην επιτάσσει τις ιδιωτικές κλινικές, που παραμένουν “covid free”. Και όλα αυτά γιατί ένα χρόνο μετά ακόμη δεν υπάρχει επιδημιολογική επιτήρηση και άρα καμία αξιόπιστη εικόνα για τη διασπορά του κορονοϊού. Ακόμη δεν υπάρχει συνταγογράφηση στα τεστ. Ακόμη συνεχίζονται οι δραματικές εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια απευθύνθηκε προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας», σημείωσε.

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Μαίνεται η κόντρα για τον κορωνοϊό

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Μαίνεται η κόντρα για τον κορωνοϊό

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Η Αριστοτελία Πελώνη απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα

Από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κάνει λόγο για μικροκομματικές παρεμβάσεις από την μεριά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, τον εγκαλεί γιατί «απέναντι σε κάθε μέτρο έχει ένα σταθερό «όχι».

«Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνά διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού.

Αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις.

Σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κ. Πελώνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments