Lifestyle

Survivor spoiler 17/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler 17/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor spoiler 17/3: Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη ή Κοψιδάς θα πουν αντίο στους Κόκκινους;

Ημέρα αποχώρησης είναι η Τετάρτη για το Survivor και σήμερα, όπως συμβαίνει κάθε βδομάδα, ένας παίκτης θα αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι Κόκκινοι είναι αυτοί που βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού μετά τη νέα τους ήττα θα αναγκαστούν να αποχωριστούν το βράδυ ένα μέλος της ομάδας τους.

Survivor spoiler 17/3: Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Κοψιδάς είναι οι τρεις που θα παλέψουν για την παραμονή τους

Το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο, την Μαριάνθη και τον Γιώργο Κοψιδά. Μάλιστα,ο τελευταίος ζήτησε ο ίδιος να βγει στην τάκο μέσω της ατομικής ασυλίας της Νικολέτας. Οι φήμες λένε πως αυτός που θα αποχωρήσει είναι ο Κοψιδάς. Έτσι λοιπόν, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, το βράδυ ο ηθοποιός θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, θα πάρει τη δάδα του και μαζί και τον δρόμο της επιστροφής.

Survivor spoiler 17/3: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αφού οι Κόκκινοι ηττήθηκαν ξανά από τους Μπλε, στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε πανικός. Ο Γιώργος Κοψιδάς ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων και με τη σειρά κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για μη ειλικρινή μεταμέλεια και πράξεις που δεν μπορούν να προσπεραστούν. «Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος αιτιολόγησε την απόφασή του αυτή λέγοντας: «Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει».

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments