Video

Survivor spoiler 16/3: Παίκτρια από το παιχνίδι έκανε τεστ εγκυμοσύνης – Τι συμβαίνει

Survivor spoiler 16/3: Παίκτρια από το παιχνίδι έκανε τεστ εγκυμοσύνης – Τι συμβαίνει
Survivor spoiler 16/3: To "μωρό" και ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Μετά τους χθεσινούς τραυματισμούς, το τεστ εγκυμοσύνης στην Μαριαλένα και την ήττα των Κόκκινων, στην παραλία των οποίων επικρατεί μεγάλη ένταση το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον σημερινό αγώνα ασυλίας.

Survivor spoiler 16/3: Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα;

Όπως φαίνεται και στο trailer o αποψινός στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Χρειάζεται ταχύτητα, δύναμη, αντοχή και καλό κολύμπι μέσα στο ποτάμι αλλά και στόχο. Ποιος θα επικρατήσει; Τις προηγούμενες φορές είχαν επικρατήσει οι Μπλε. Θα γίνει το ίδιο και σήμερα; Σημειώνεται ότι μεταξύ των ομάδων θα ειπωθούν σκληρά λόγια, με αφορμή την απόφαση του Κόρο να ψαρεύει και να μην δίνει τροφή στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο έχουν τσακωθεί.

Survivor spoiler 16/3: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να γνωρίζει τη ήττα με σκορ 10-6. Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι κάκιστο και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Γκρίνιες βεβαίως υπάρχουν και στους Μπλε, όμως όταν αγωνίζονται τα αφήνουν όλα στην άκρη και γίνονται μια γροθιά με στόχο τη νίκη. Ακόμη, η πρησμένη κοιλία της Μαριαλένας την οδήγησε στην κλινική με τον γιατρό να την υποβάλει σε τεστ εγκυμοσύνης. Στην επιστροφή της η απορία του Τζέιμς ήταν αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας η Νικολέτα Μαυρίδη άντεξε περισσότερο και πήρε το κολιέ που της δίνει το δικαίωμα να παραμείνει στο παινχίδι αυτή την εβδομάδα και να επιλέξει ποιος συμπαίκτης της θα βγει στον τάκο. Στο συμβούλιο Κόρο και Τριαντάφυλλος ήρθαν πάλι σε κόντρα με τον Αλέξη Παππά να υπερασπίζεται τον τραγουδιστή και τον 33χρονο επιχειρηματία να τα βάζει και με τους δυο, λέγοντας ότι τόσο ο «Ντάφυ» όσο και ο ηθοποιός παίρνουν περισσότερα λεφτά για να κάνουν διακοπές. Στην ψηφοφορία δεν υπήρξε καμία έκπληξη με τον Τριαντάφυλλο να λαμβάνει 9 αρνητικές ψήφους.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments