Αθλητισμός

Θοδωρής Ζαγοράκης: Mήνυμα για τις εκλογές στην ΕΠΟ

Θοδωρής Ζαγοράκης: Mήνυμα για τις εκλογές στην ΕΠΟ
Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και αρχηγός της Εθνικής το 2004 έστειλε νέο μήνυμα εν όψει των εκλογών στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έστειλε νέο μήνυμα για τις εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Εθνικής το 2004 παρουσιάζεται ενωτικός εν όψει της εκλογικής διαδικασίας στις 27 Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του πρόσφατα, ενώ την καλωσόρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Να σημειώσουμε ότι ο παλιός άσος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ανάμεσα σε άλλες ομάδες, δεν ήταν σίγουρος για την υποψηφιότητά του και την ανακοίνωσε στις 10 Μαρτίου. Στο μήνυμά του στο Facebook, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως έχει γεμίσει με δύναμη από την εμπιστοσύνη και τα μηνύματα που λαμβάνει. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω. Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που ονειρευόμαστε.

Οι εκλογές θα αποτελέσουν σημείο τομής για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος και πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χτες».

Η ανάρτηση Ζαγοράκη στο Facebook

Θοδωρής Ζαγοράκης: Νέο μήνυμα για τις εκλογές στην ΕΠΟ

Θοδωρής Ζαγοράκης: Νέο μήνυμα για τις εκλογές στην ΕΠΟ

Να θυμίσουμε ακόμα ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε ευχαριστήσει με μήνυμά του τους Greek Legends 2004, τους συμπαίκτες του στην ομάδα που κατέκτησε το Euro, που κυκλοφόρησαν ανακοίνωση ότι τον στηρίζουν.

«Ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας! Μαζί γράψαμε την ομορφότερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να συνδράμετε και προσωπικά στη μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι βέβαιος ότι λειτουργώντας για ακόμη μια φορά με ομαδικό πνεύμα, μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο», είχε αναφέρει ο νυν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το ευχαριστήριο μήνυμα στους Greek Legends από τον συμπαίκτη τους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments