Ελλάδα

Μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Αττική – Τι συμβαίνει

Μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Αττική – Τι συμβαίνει
Μαχητικά αεροσκάφη τώρα: Διελεύσεις πάνω από την Αθήνα πραγματοποιούν τώρα μαχητικά αεροσκάφη.

Μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου περί τις 13:15 διελεύσεις στην Αττική. Όπως ανακοινώθηκε, οι πτήσεις γίνονται στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην οποία δεν θα έρθει ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μαχητικά αεροσκάφη τώρα: Πώς θα γίνει η παρέλαση φέτος;

Η Αριστοτελία Πελώνη είχε τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις της ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου και θα υπάρξει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, για την εθνική μας επέτειο, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων εξαιτίας της δύσκολης υγειονομικής κατάστασης υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι ένα ποιοτικό και πολύ υπερήφανο θέαμα». Επίσης, είχε φανερώσει ότι η θα υπάρξει εκπροσώπηση της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου σε υψηλό επίπεδο εφόσον το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας. μαχητικά αεροσκάφη

Επίσης, για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, είχε μιλήσει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Είναι μία χρονιά που προσφέρεται για έναν λαμπρό εορτασμό. Λογικό και επόμενο είναι το κορυφαίο γεγονός αυτής της χρονιάς να είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου». Μιλώντας για την προσέλευση του κόσμου, διευκρίνισε ότι στόχος είναι να προσέλθει κοινό αλλά λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε από τώρα να γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι συνθήκες. «Εμείς θα το θέλαμε. Ελπίζω να το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Μαχητικά αεροσκάφη τώρα: Ποιοι θα έρθουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;

«Η κυβέρνηση», είχε πει, «θέλει να οργανώσει μία λαμπρή παρέλαση, όπως αρμόζει στην περίσταση, με ξένους ηγέτες προσκεκλημένους τουλάχιστον αυτούς που εκπροσωπούν τις χώρες που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας, στην ευτυχή κατάληξη του αγώνα του 1821. Η Ρωσία, η Αγγλία, η Γαλλία και όχι μόνο. Έχουν προσκληθεί αυτοί οι ηγέτες και αναμένουμε τις απαντήσεις τους. Στη διοργάνωση αυτού του γεγονότος αναπόφευκτα εμπλέκονται και οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού η παρέλαση είναι στρατιωτική. Υπήρχαν διάφορες ιδέες στο τραπέζι αλλά όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι σχετικά ρευστή λόγω κορωνοϊού. Προκρίθηκε, τελικά, αυτή η παρέλαση να γίνει στο Σύνταγμα. Στόχος είναι να γίνει μία λαμπρή στρατιωτική παρέλαση όπως αρμόζει στην περίσταση».

μαχητικά αεροσκάφη

Να σημειωθεί πως ο ευρωπαϊκός συντονισμός για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η ελληνική πρόταση για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού, η προετοιμασία του επικείμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης Μαρτίου και οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας, το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, το μεταναστευτικό, καθώς και η αμυντική συνεργασία, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Γάλλου υφυπουργού Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Κλεμέντ Μπον (Clément Beaune), κατά τη συνάντησή τους στο Quai d’Orsay, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και Ευρώπης, στο Παρίσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments