Πολιτική

Δημήτρης Καιρίδης: Κύριε Τσίπρα, σκάστε… Μπορείτε

Δημήτρης Καιρίδης: Κύριε Τσίπρα, σκάστε… Μπορείτε
Δημήτρης Καιρίδης: Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Γιώργος Τσίπρας στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος είχε μιλήσει εδώ στο pagenews.gr πριν από μερικές εβδομάδες και είχε απαντήσει σε ερωτήματα καίρια για τη χώρα μας, όπως οι σχέσεις της με την Τουρκία, ήρθε σε σύγκρουση με τον Γιώργο Τσίπρα, τον ξάδελφο του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση, Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τακτικός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης και ο Έλληνας πολιτικός και εκλεγμένος βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους σε τηλεοπτική εκπομπή. Δημήτρης Καιρίδης

Ο κακός χαμός έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου φιλοξενήθηκαν οι βουλευτές της ελληνικής κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους ίδιους να αγνοούν κάθε επίφαση ευγένειας και να τσακώνονται με εκφράσεις που δεν έχουμε συνηθίσει σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Δημήτρης Καιρίδης: «Κύριε Τσίπρα, σκάστε… Μπορείτε»

Ο Δημήτρης Καιρίδης είπε το εξής: «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ο επίσημος, η νεολαία του καλούσε σε διαδηλώσεις, είναι δικολαβίστικο να προσπαθούμε να δούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του». Τότε, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Τι λαϊκισμός είναι αυτός… Φοβερός!».

«Κύριε Τσίπρα, σκάστε… Μπορείτε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καιρίδης με τον Γιώργο Τσίπρα να δηλώνει το εξής: «Είσαι καραγκιόζης… Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος».

Δημήτρης Καιρίδης: Πότε συνέβη το περιστατικό με τον Γιώργο Τσίπρα;

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μια εβδομάδα πριν περίπου, λίγο πριν την άγρια κόντρα στη Βουλή για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα. Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 12 Μαρτίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, για την αστυνομική βία, με τις κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός προτίθεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες για αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών.

Ο κ. Μητσοτάκης προσήλθε, σύμφωνα με τις πληροφορίες στη Βουλή για να απευθυνθεί στον χώρο του κέντρου, στους πολίτες που δεν θέλουν να μετατρέπονται οι γειτονιές τους σε πεδίο μάχης και η πόλωση των τελευταίων ημερών δεν τους εκφράζει. Ειδική μνεία έγινε και στο γεγονός ότι με νόμο αυτής της παρούσας κυβέρνησης έχει οριστεί ως ο μηχανισμός διερεύνησης φαινομένων αυθαιρεσίας στα Σώματα Ασφαλείας και έχουν υιοθετηθεί οι περισσότερες προτάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments