Ελλάδα

Ράνια Τζίμα: Ξεκαρδίστηκε με τον φαλακρό λοιμωξιολόγο και τα κομμωτήρια

Ράνια Τζίμα: Ξεκαρδίστηκε με τον φαλακρό λοιμωξιολόγο και τα κομμωτήρια
Ράνια Τζίμα: Ένα ευτυχές περιστατικό έτυχε κατά την εκπομπή της παρουσιάστριας με την ατάκα του λοιμωξιολόγου να ομορφαίνει το κλίμα.

Μία ατάκα του λοιμωξιολόγου Θεοκλή Ζαούτη έφτανε για να “λυγίσει” στα γέλια η Ράνια Τζίμα. Παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα κοροναϊού την Πέμπτη (18/3) ήταν πάνω από 3.000, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο χαλάρωσης του lockdown, με επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα αλλά και άνοιγμα των κομμωτηρίων.

Ο λοιμωξιολόγος, Θεοκλής Ζαούτης, φαίνεται πως έχει αρκετό χιούμορ αφού μια ατάκα του έκανε την Ράνια Τζίμα να βάλει τα γέλια την ώρα του δελτίου.

Το περιστατικό

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα εμφανίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης (18/3), ο καθηγητής Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής, Θεοκλής Ζαούτης και μίλησε για την επερχόμενη χαλάρωση του lockdown.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της σύνδεσης και ενώ αναφερόταν στα κομμωτήρια αυτοσαρκάστηκε λέγοντας: «όπως βλέπετε είναι σημαντικό και για μένα το κομμωτήριο», με την Ράνια Τζίμα να ξεσπάει σε γέλια αφού ο λοιμωξιολόγος είναι φαλακρός.

Μάλιστα η δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπαθούσε στην συνέχεια να συγκρατηθεί, για να μην συνεχίσει να γελάει.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments