Αθλητισμός

Στοίχημα: Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά του αγώνα

Στοίχημα: Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά του αγώνα
Στοίχημα: Τα προγνωστικά του αγώνα Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης.
Στην έδρα της Θέλτα φιλοξενείται η Ρεάλ Μαδρίτης για την 28η αγωνιστική της Λα Λίγκα, σε μία από τις πιο δύσκολες εξόδους της «βασίλισσας» ως το τέλος της χρονιάς. Σε αποδόσεις φαβορί η νίκη της ομάδας του Ζιντάν. Κεκλεισμένων των θυρών.

Στατιστικά:

Α’ γύρος: Ρεάλ – Θέλτα 2-0.
Over 2.5 τα επτά τελευταία μεταξύ τους με γηπεδούχο Θέλτα.
Η Ρεάλ έχει κερδίσει τα 5/6 πιο πρόσφατα κόντρα στη Θέλτα.
Η ΕΕΕΠ έχει απαγορεύσει τις στοιχηματικές να διαφημίζουν τις προσφορές* τους όπως bet365 bonus.

ΘΕΛΤΑ

Πολύ κακό για το τίποτα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, άνοστο και σε γενικές γραμμές δίκαιο το εντός έδρας 0-0. Καλός ρυθμός στο ξεκίνημα, μονότονο στη συνέχεια. Η Θέλτα είχε την μπάλα στα πόδια της (65% κατοχή), αλλά δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την εστία των Βάσκων και να φτιάξει σημαντικές ευκαιρίες.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Κουδέτ επέλεξε για την αναμέτρηση 21μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Μορ (Μ, 11/0), Μπλάνκο (Τ, 19 συμμ.), Σ. Άλβαρεθ (Τ.) και οι Ζάενθ (Α.), Κόστας (Α.), που δεν υπολογίζονται. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μάγιο (Α, 23/2) που εξέτισε ποινή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Μπιλμπάο. Το ματς είχε ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες, οι περισσότερες ήταν για την Μπιλμπάο, που τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Βιγιάρ – Μαρτίν, Μουρίγιο, Αραούχο, Μάγιο – Νολίτο, Τάπια, Μέντεθ – Ντένις Σουάρεθ, Μίνα, Άσπας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σοβαρή και πειθαρχημένη, νίκησε για δεύτερη φορά την Αταλάντα, αυτή τη φορά 3-1 στη Μαδρίτη, και επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, σε διπλές αναμετρήσεις τον Απρίλιο κι ενώ ανάμεσα έχει το clasico με την Μπαρτσελόνα στη LaLiga.

Αγωνιστικά Νέα: Η Ρεάλ πήγε στη Γαλικία χωρίς τους γνωστούς απόντες του τελευταίου διαστήματος, Καρβαχάλ (Α, 11/0), Μαριάνο (Ε, 10/1), Οντριοθόλα (Α, 4/0) Αζάρ (Ε, 9/2), με τον τελευταίο να γλυτώνει το χειρουργείο, αλλά να μένει εκτός για ένα τουλάχιστον μήνα. Επί πρόσθετα εκτός έμεινε ο αρχηγός Ράμος (Α, 15/2), αλλά παρών είναι ο Κασεμίρο (Μ, 24/5), που μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω ποινής.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 κόντρα στην Αταλάντα. Ο Μπενζεμά το 1-0 στο 34’, το 2-0 με το πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στο 60’. Μείωσε ο Μουριέλ στο 83’, το τελικό 3-1 έκανε ο Ασένσιο στο 84’.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Κουρτουά – Μεντί, Νάτσο, Βαράν, Μαρσέλο – Λ. Βάθκεθ Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς – Βινίσιους, Μπενζεμά.

Εκτίμηση: Η Ρεάλ κάνει επαγγελματικές νίκες και συνεχίζει ζωντανή. Αυτό βέβαια (οι επαγγελματικές νίκες) σημαίνει ότι πολλές φορές γυροφέρνει με την γκέλα. Η Θέλτα έχασε κάπου τον προσανατολισμό της, αλλά σε τέτοια ματς πάντα την υπολογίζεις. Κυρίως γιατί βρίσκει τον τρόπο και σκοράρει.

Πιθανό διπλό (1.72), ακόμα πιο πιθανό το G/G (1.70) της Bet365. Με λίγο ρίσκο παραπάνω θα μπορούσε να ψάξει κανείς τον συνδυασμό τους.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments