Lifestyle

Survivor spoiler 20/3: Ποιος κερδίζει το σημερινό αγώνισμα

Survivor spoiler 20/3: Ποιος κερδίζει το σημερινό αγώνισμα
Survivor spoiler 20/3: Eπιστρέφει το ριάλιτι την Κυριακή με έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Κόκκινοι ή μπλε;

Το survivor spoiler για τις 20/3 είναι και πάλι εδώ. Ετοιμαζόμαστε για μια διαφορετική συνθήκη πλέον στο ριάλιτι. Αυτή έχει να κάνει με την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από την κόκκινη ομάδα. Δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια τα πράγματα στην κόκκινη παραλία.

Στους Κόκκινους την τελευταία εβδομάδα έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο λόγω του ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ενώ δεν είναι καλός αγωνιστικά και ούτε στην παραλία κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα όπως λένε να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές. survivor spoiler 20/3

Από την άλλη, οι 5 συνεχόμενες ήττες που έκαναν πριν πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας, τους έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και σωματικά, καθώς δεν τρώνε παρά μόνο φακόριζο και ψάρια. Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι, πρέπει να ορίσουν ένα νέο αρχηγό που θα τους εμψυχώνει και γενικά θα προσπαθεί να επικρατεί ένα ήρεμο κλίμα στην παραλία, αφού όπως είδαμε στο trailer της Κυριακής 19/3 μέχρι και η Καρολίνα θα τσακωθεί άσχημα με τον Τριαντάφυλλο.

Οι μπλε δείχνουν ασταμάτητοι, ακόμα και στην ήττα τους πήγαν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή! Προς το παρόν μοιάζουν φαβορί και για την Κυριακή (21/03), στο έπαθλο φαγητού, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουμε κάποια διαρροή! Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον στίβο μάχης αλλά και το στόχο, ο οποίος κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός

Ssurvivor spoiler 20/3: Νέα συμμαχία στους κόκκινους πριν την ένωση

Όπως είπε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, τον Τριαντάφυλλο, εκτός από τη Μαριάνθη Κάσδαγκλη, πλησιάζουν ο Παύλος Γαλακτερός και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν πολύ συχνά και θα υπάρξει «σκληρό ροκ» μετά την ένωση των δύο ομάδων. Μάλιστα η δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως η πολυαναμενόμενη ένωση του Survivor 4 θα γίνει στις 11 Απριλίου και τους παίκτες πρόκειται να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, ο Σάκης Ρουβάς, o οποίος έχει βρεθεί και στο πρώτο Survivor και έμεινε και μια νύχτα με τους παίκτες.

Δες το σχετικό ρεπορτάζ στο Ευτυχείτε:

Survivor spoiler 20/3: Αποκάλυψη Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα του “Πρωινού” και μίλησε για το Survivor, αναφέρθηκε ότι πιστεύει σε ένα εσωτερικό μονοπάτι που λέγεται “καμπάλα”, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει φιλήσει την Ανθή Σαλαγκούδη στο στόμα.

“Την Ανθή Σαλαγκούδη την είχα φιλήσει στο στόμα. Μία φορά! Δεν νομίζω ότι το έδειξαν αυτό οι κάμερες. Τη φίλησα γιατί χάρηκα πάρα πολύ για το έπαθλο. Νομίζω ήταν η φορά που είχαμε κερδίσει τη μπουγάτσα. Ήταν και η Ανθή χαρούμενη, οπότε νομίζω ότι δεν είχε πρόβλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος στη Νάνσυ Παραδεισανού. Οι δυο τους μπορεί μετά την έξοδό τους από το Survivor να μην έχουν επικοινωνήσει, καθώς υπήρξε μια “κόντρα” μεταξύ τους, όμως εντός παιχνιδιού φαίνεται πως είχαν πολλές ευχάριστες στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments