Video

Γιώργος Κοψιδάς: Αποχώρησε από το Survivor

Γιώργος Κοψιδάς: Αποχώρησε από το Survivor
Γιώργος Κοψιδάς: Άναυδος έμεινε ο Γιώργος Κοψιδάς με το τηλεοπτικό κοινό που έκανε την ανατροπή και ψήφισε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ο νέος παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Κόκκινη ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μία ακόμη απώλεια, όπως ανέφερε και το spoiler., την ώρα που στους Μπλε τα πράγματα είναι πιο ήσυχα, μολονότι πρόσφατα υπήρξε μια μικρή αναστάτωση λόγω του τεστ εγκυμοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, άναυδος έμεινε ο Γιώργος Κοψιδάς με το τηλεοπτικό κοινό που έκανε την ανατροπή και ψήφισε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό σημαίνει ότι κράτησε στο Survivor τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Γιώργος Κοψιδάς: Ποιος είναι ο ηθοποιός που αποχώρησε;

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών, ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έχει παίξει σε πολλές σειρές. Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του. Στο Survivor μπήκε γιατί τον ενθουσίαζε το γεγονός ότι θα είναι στη φύση και πίστευε πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις συνθήκες διαβίωσης λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει.

Survivor

Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας ζήτησε ο ίδιος να βγει προτεινόμενος από τη Νικολέτα και επιθυμούσε, όπως είπε, να καθαρίσει την ομάδα. «Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη είναι ότι με πειράζουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, οι ίντριγκες. Έφτιαξα την Κόκκινη ομάδα και την πονάω λίγο περισσότερο. Η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη. Δύο πλευρές επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Μια που εγώ την έφτιαξα πρέπει να την… καθαρίσω, να μπω στη μέση και ή να φύγω εγώ ή οι άλλοι. Το κοινό ας επιλέξει», είχε πει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments