Video

Ερωτόκριτος: Συγκίνησε ο παίκτης της Φάρμας

Ερωτόκριτος: Συγκίνησε ο παίκτης της Φάρμας
Ερωτόκριτος: Η συγκινητική ιστορία απώλειας του γιου του, ο οποίος «έφυγε» στα 11 του χρόνια από λευχαιμία. Ποιος είναι ο νέος παίκτης της «Φάρμας».

Ο Ερωτόκριτος, είναι ένας από τους δύο νέους παίκτες που που μπήκε στη «Φάρμα» το βράδυ της Παρασκευής. Με την είσοδό του, μοιράστηκε τη συγκινητική ιστορία απώλειας του γιου του, ο οποίος «έφυγε» στα 11 του χρόνια από λευχαιμία. Στους παίκτες της «Φαρμας» συγκαταλέγονται οι ηθοποιοί Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Παυλίδου, οι οποίοι μοιράστηκαν με τη σειρά τους, δικές τους ιστορίες. Ερωτόκριτος

Ερωτόκριτος: Όλα όσα δήλωσε

«Έχει φύγει από τη ζωή ο γιος μου, στα 11, από λευχαιμία. Ενάμιση χρόνο ήμασταν στο Παίδων. Είχε μια σπάνια μορφή λευχαιμίας και έφυγε μετά από ενάμιση χρόνο. Την πρώτη ημέρα που μπήκαμε νοσοκομείο ήταν 1.000.000 λευκά αιμοσφαίρια. Το αίμα ήταν σαν νερό. Μετά από εκεί κάναμε διάφορες δράσεις για παιδάκια που έχουν διάφορα αυτοάνοσα. Το βοηθάμε να πάνε εξωτερικό. Για ένα παιδάκι μαζευτήκαν 700.000 ευρώ φαντάσου», εξομολογήθηκε ο Ερωτόκριτος στον Θανάση Πάτρα.

«Σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό», του είπε ο γνωστός παρουσιαστής. Ερωτόκριτος

Ερωτόκριτος: Ποιος είναι ο νέος παίκτης της «Φάρμας»

Ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές ανδρικής μόδας. Όταν ήταν περίπου έξι μηνών, ο πατέρας του αποφάσισε, λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του, οι δυο γιοι του να μεγαλώσουν με τη γιαγιά τους, η οποία ζούσε στην Κρήτη. Ουσιαστικά τους γονείς του τους γνώρισε σε ηλικία 12 ετών.

Στα 17 του, ξεκίνησε να ασχολείται με τα υφάσματα και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Παράλληλα, άρχισε να σχεδιάζει τη δική του εκκεντρική γραμμή ρούχων για άνδρες, με την ονομασία «Πρίγκιπας Ερωτόκριτος». Με τις δημιουργίες του έχει ντύσει σχεδόν τη μισή εγχώρια showbiz!

Το όνομα «Ερωτόκριτος» προέρχεται από το ομώνυμο ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Τα βράδια, η γιαγιά του δεν του έλεγε παραμύθια, αλλά του τραγουδούσε τα κατορθώματα του «Ερωτόκριτου». Έτσι, του μετέδωσε το πνεύμα και την αίσθηση του νικητή. Την λέξη «Prince», δηλαδή πρίγκιπας, αποφάσισε να την βάλει στα ρούχα του γιατί είναι το παρατσούκλι που είχε ο παππούς του στην Κρήτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments