Video

Στράτος Τζώρτζογλου: Τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα

Στράτος Τζώρτζογλου: Τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα
Στράτος Τζώρτζογλου: Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα στον ANT1 και ένας από τους παίκτες που θα ζήσει την εμπειρία στο αγρόκτημα είναι ο ηθοποιός.

Ο  Στράτος Τζώρτζογλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση, συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό εγχείρημα του Ant1, Φάρμα, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ με μεγάλο παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αφότου το τηλεοπτικό κοινό “ξεναγήθηκε” στους χώρους, τις γωνιές και το σπίτι της εγκατάστασης που έχει στηθεί για το παιχνίδι, ο πρώτος παίκτης που έκανε την εμφάνισή του ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να περάσει την πόρτα της Φάρμας, προκαλώντας σοκ με τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, παρότι ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό και έχοντας ήδη κάνει επιτυχία.

“Ένα ταξίδι στο παρελθόν κάνω με τη Φάρμα γιατί θα μπω ξανά στις πρώτες μνήμες της παιδικής μου ηλικίας. Το γεγονός ότι δεν θα έχω φως στη Φάρμα με κάνει να πάω όχι πολύ μακριά… Ήταν μια εποχή που δεν είχα να πληρώσω το ηλεκτρικό. Παρόλο που ήμουν ο Τζωρτζογλου και έβγαινα έξω και με σταματούσε ο κόσμος, έδινα αυτόγραφα, χαμόγελα κλπ, την ίδια στιγμή στο σπίτι μου για τέσσερις μήνες ήταν κομμένο το ρεύμα” είπε χαρακτηριστικά.

Στράτος Τζώρτζογλου

“Πολλές φορές έχω καθίσει και έχω πάρει απαντήσεις από τη σιωπή του δάσους” πρόσθεσε ενώ ανέφερε ότι αυτό που θα του λείψει είναι τα φαγητά της συζύγου του, Σοφίας Μαργιόλα εξαιτίας των οποίων -όπως είπε- έχει πάρει πολλά κιλά.

“Θα φορέσω την φανέλα με το… νούμερο 9 και όπως ο Μπιλ Σερέτης έβαλε γκολ στο 90′, έτσι θα το κάνω και γω. Ή θα προσπαθήσω να το κάνω γιατί θέλω να ξέρω… τι θα γίνει, θα με γουστάρει στο τέλος η χωριάτισσα;” σημείωσε χαριτολογώντας, εννοώντας την περίφημη φράση που είχε πει η Τζένη Μπότση στο σίριαλ “Το σημάδι του έρωτα” στο οποίο συμπρωταγωνιστούσε με τον Στράτο Τζώρτζογλου, “τι έγινε Κωστάκη; σε γουστάρει η χωριάτισσα;”.

Στράτος Τζώρτζογλου: Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments