Video

Φοίβος: Οι μοναδικές ατάκες του

Φοίβος: Οι μοναδικές ατάκες του
Φοίβος: Οι υπόλοιποι κριτές, όπως κι η Ελένη Φουρέιρα, δεν μπόρεσαν παρά να γελάσουν με όσα ανέφερε ο Φοίβος για την μεταξύ τους επικοινωνία.

Με αφορμή την Αντίστροφη Μέτρηση ο Φοίβος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Νίκο Καρβέλα. Η Πηνελόπη Τσιακυρίδου κι η Χρύσα Μαλακόζη ερμήνευσαν στο live του House of Fame την Αντίστροφη Μέτρηση σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα.

Με αφορμή την ερμηνεία των νεαρών κοριτσιών, ο Φοίβος αποκάλυψε πως αποκαλεί ο ένας τον άλλον όταν επικοινωνεί με τον Νίκο Καρβέλα: «Ο Καρβέλας είναι ο αγαπημένος μου, είμαι τρελός φαν. Όταν τον παίρνω τηλέφωνο, του λέω έλα δάσκαλε και μου λέει έλα μαθητή. Άλλες φορές του λέω έλα Θεέ και μου λέει έλα πιστέ μου. Έχει απίστευτες ατάκες.» Οι υπόλοιποι κριτές, όπως κι η Ελένη Φουρέιρα, δεν μπόρεσαν παρά να γελάσουν με όσα ανέφερε ο Φοίβος για την μεταξύ τους επικοινωνία.

Φοίβος: Oι απίστευτες ατάκες

H εμφάνιση που έφερε ένταση στην κριτική επιτροπή

Με ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο αφιέρωσε στη γιαγιά του επέλεξε να εμφανιστεί στο τέταρτο Live του House of Fame o Στέφανος ο οποίος είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Αρσενάκος ακούγοντάς τον, σχολίασε πως θα έπρεπε να κάνει καλύτερη επιλογή και να αφήσει για λίγο κατά μέρος τους συναισθηματισμούς.

Αυτό το σχόλιο ενόχλησε ιδιαίτερα τον Πάνο Μεταξόπουλο που πήρε τον λόγο και είπε, “Κι εμείς κλαίγαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο, να του πω ότι είναι καλλιτέχνης, ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό που έκανε πάνω στη σκηνή, χαίρομαι που το αφιέρωσε στη γιαγιά του, να του πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας καλλιτέχνης βρίσκει μια αφορμή για να εκφράσει αυτό που νιώθει κύριε Αρσενάκο και όχι για οποιαδήποτε αδερφή ή δεν ξέρω τι είπατε πριν. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δε με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτόν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι. Έγινα κατανοητός;”

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις. “Aπόλυτα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι όπου θέλει. Είμαστε όμως σε μια ακαδημία, σε έναν διαγωνισμό και καλό είναι να επιλέγουν πιο βατά τραγούδια για να παραμείνουν. Δεν είναι σωστό να φύγουν παιδιά που έχουν ταλέντο, που έχουν ψυχή για μια λάθος επιλογή. Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς απλά πρέπει να έχει άλλο κριτήριο… Είπα να επιλέγει σωστά για να παραμείνει”.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments