Αθλητισμός

Νίκος Παππάς: Γι αυτό τσακώθηκα με τον Μπουρούση – Πέσανε μπουκέτα

Νίκος Παππάς: Γι αυτό τσακώθηκα με τον Μπουρούση – Πέσανε μπουκέτα
Νίκος Παππάς: Ο διεθνής γκαρντ χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του αναφέρθηκε στη σχέση του με τους δημοσιογράφους, αλλά και τον καυγά του με τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο Νίκος Παππάς δεν μάσησε τα λόγια του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την σχέση του με τους δημοσιογράφους και τον καυγά με τον Γιάννη Μπουρούση.

Καλεσμένος της εκπομπής «Χιούστον το λύσαμε» ήταν ο Νίκος Παππάς και μοίρασε ατάκες. Ο διεθνής γκαρντ χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του αναφέρθηκε στη σχέση του με τους δημοσιογράφους, αλλά και τον καυγά του με τον Γιάννη Μπουρούση. Μιλώντας για τον Τζέιμς τόνισε πως είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει στην Ευρώπη, «έσκισε» τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στο παιχνίδι των διλημμάτων «σκίστον, κάφτον κάνε ό,τι θες», η χαρακτηριστική ατάκα, ενώ παραδέχτηκε, αλλά… έσκισε τον Βασίλη Σπανούλη. Παράλληλα «προκάλεσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε νέο μονό, με το βίντεο-πρόκληση να είναι… απολαυστικό, ενώ αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της επικράτησής του με 21-0 απέναντι στον ηγέτη των Μπακς.

Νίκος Παππάς: Το 2013 στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Παππάς το καλοκαίρι του 2013 κάνει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τον Νίκο Παππά ανακοινώνεται και ο συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Την πρώτη σεζόν είχε συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο ο Παππάς άρχισε ιδανικά τη σεζόν 2014-15 με ηγετική εμφάνιση, ώστε ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός να πάρει την νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στον προημιτελικό του Κυπέλλου (77-76), με 19 δικούς του πόντους.

Τον Απρίλιο του 2015 ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2018

Στις 16 Μαΐου 2015 στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού), που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες. Στις 30 Νοεμβρίου 2015, επέστρεψε στα παρκέ στον αγώνα κόντρα στο Λαύριο σκοράροντας 2 πόντους Στις 11 Φεβρουαρίου 2016 ο προπονητής του Παναθηναϊκός, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, αφήνει τον Παππά εκτός ομάδας λόγω σωματικής ανετοιμότητας όπως ο ίδιος δήλωσε. Εντέλει και μετά από την απόλυση του Τζόρτζεβιτς, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, τον επαναφέρει στην ομάδα στις 24 Απριλίου. Νίκος Παππάς

Στις 18 Φεβρουαρίου 2017, κατέκτησε το τέταρτο Κύπελλο Ελλάδας της καριέρας του, κερδίζοντας τον Άρη στον τελικό 68-59. Στις 11 Ιουνίου πανηγύρισε το δεύτερο πρωτάθλημα Ελλάδας, αφού ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών με 2-3 νίκες, με τον ίδιο να πραγματοποιεί καλούς αγώνες.

 18 Ιουλίου 2018, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πράσινους μέχρι το 2020

Στις 23 Ιανουαρίου 2019 υπέστη ρήξη χιαστού, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν 2018-19.Τον Φλεβάρη του 2019 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Τον Ιούνιο κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα Ελλάδας στην καριέρα του. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2019, έπειτα από 248 ημέρες επανεμφανίστηκε στο παρκέ, στην πρεμιέρα της Πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ. Στις 6 Οκτωβρίου 2019, μπήκε στις “πράσινες” λίστες των παικτών με 150 παιχνίδια και 150+ τρίποντα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στους πράσινους, ο Παππάς αποτέλεσε παρελθόν το καλοκαίρι του 2020, έχοντας κερδίσει συνολικά με την ομάδα 10 τίτλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments