Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στον τελικό στο Μεξικό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στον τελικό στο Μεξικό
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Σβέρεβ στον τελικό του Abierto Mexicano ο Έλληνας πρωταθήτής. Άλλος ένας χαμένος τελικός.

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ακαπούλκο. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 6-4,7-6(3) από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά, στον μεγάλο αγώνα του Abierto Mexicano, μετρώντας έτσι έξι ήττες σε ισάριθμους τελικούς ATP 500 και οκτώ ήττες σε συνολικά 14 τελικούς καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς είχε προκριθεί στον τελικό κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση, έναντι του 19χρονου Ιταλού, Λορένζο Μουσέτι, τον οποίο νίκησε έπειτα από 77 λεπτά αγώνα.

Στέφανος Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ονειρικό ξεκίνημα στον αγώνα

Τελευταίος του τίτλος, παραμένει αυτός που πανηγύρισε το Φεβρουάριο του 2020 στη Μασσαλία. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Γερμανού πρωταθλητή απέναντι στον Τσιτσιπά, σε συνολικά επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις και η πρώτη μετά από πέντε ήττες στη σειρά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στα σετ, αφού προηγήθηκε με 4-1 και είχε διπλό break point στο έκτο game.

Το ξεκίνημα του τελικού ήταν εξαιρετικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά. ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε πολύ δυναμικά στον αγώνα, έκανε γρήγορο break προηγήθηκε με 4-1, είχε διπλό break point για το 5-1 όμως αυτό δεν έγινε και κάπου εκεί ήρθε η αντεπίθεση του Ζβέρεφ.

Στέφανος Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αντεπίθεση του Ζβέρεφ

Ο Γερμανός τενίστας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κατέκτησε τα επόμενα πέντε games κάνοντας δύο break στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και έτσι πήρε το πρώτο σετ με 6-4 κάνοντας μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι και το 4-4. Σε εκείνο το σημείο ο Ζβέρεφ έκανε το break στο σερβίς του Τσιτσιπά και στη συνέχεια είχε championship point στο δικό του σερβίς. Ο Στεφ, όμως, το έσβησε και με break back έφερε το σετ στα ίσα.

Ακολούθησε ένα δραματικό σε εξέλιξη game το οποίο κράτησε 13 λεπτά με τον Στέφανο Τσιτσιπά να το κατακτά για το 6-5, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει το break και έτσι οδηγηθήκαμε στο tie break. Εκεί ο Ζβέρεφ ολοκλήρωσε τη δουλειά και κατάκτησε τον τίτλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments