Ελλάδα

Σοφία Κορμά: Η κούκλα αρχισμηνίας που θα συμπαρουσιάσει την παρέλαση

Σοφία Κορμά: Η κούκλα αρχισμηνίας που θα συμπαρουσιάσει την παρέλαση
Σοφία Κορμά: Η αρχισμηνίας Σοφία Κορμά θα είναι η συμπαρουσιάστρια της τηλεοπτικής μετάδοσης για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η γοητευτική αρχισμηνίας Σοφία Κορμά είναι αυτή που θα συμπαρουσιάσει την τηλεοπτική μετάδοση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, δίπλα στο βασικό παρουσιαστή που θα είναι ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Παρίσι.

Να θυμίσουμε πως θα πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση για την 25 Μαρτίου. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμάνουελ Μακρόν, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό στη χώρα του, δεν θα παραστεί, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικώς.

Στην παρέλαση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Σοφία Κορμά

Η Σοφία Κορμά

Σοφία Κορμά: Ποια είναι η συμπαρουσιάστρια της παρέλασης

Η Σοφία Κορμά υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

Μόνο στρατιωτική παρέλαση

«Θύμα» του κορωνοϊού έπεσε και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος λόγω της πανδημίας και των αυξημένων κρουσμάτων , η Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ακυρωθούν οι οι καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις και να πραγματοποιηθεί μόνο η στρατιωτική στην Αθήνα.

Την ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Μαρτίου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημειώνοντας πως «δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, αλλά μόνο στρατιωτικές, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα και αυτές θα μεταδοθούν τηλεοπτικά. Θα είναι ένα θέαμα ποιοτικό και περήφανο».

Σοφία Κορμά

Η Σοφία Κορμά

Εκπροσωπεί Μπάιντεν ο Πάιατ

Σε ότι αφορά τις ΗΠΑ, ο πρέσβης Πάιατ πρόκειται να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο Μπάιντεν. Πιο συγκεκριμένα, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα έκανε γνωστό πως θα παρευρεθεί στη στρατιωτική παρέλαση  εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της χώρας Τζο Μπάιντεν και το σύνολο του αμερικανικού λαού. Επιπλέον, ο Πάιατ έκανε γνωστό πως αμερικανικά F-16 θα πετάξουν στον αττικό ουρανό, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments