Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Ημίγυμνος και με μακριά μαλλιά σε ηλικία 20 ετών

Πέτρος Κωστόπουλος: Ημίγυμνος και με μακριά μαλλιά σε ηλικία 20 ετών
Πέτρος Κωστόπουλος: Μπορεί αυτή την περίοδο να μην διατηρεί τηλεοπτική εκπομπή αλλά φροντίζει να μην χάνει την επαφή με τους θαυμαστές - ακολούθους του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένα από πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ. Πρόσφατα μάλιστα, είχε απασχολήσει με το ταξίδι του στο Ντουμπάι και τη σχέση που διατηρεί με την Κατερίνα Λιόλιου ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει και για τις κόντρες και τα αιχμηρά του σχόλια. Από τον Απρίλιο του 1987 και την εμφάνιση του περιοδικού «ΚΛΙΚ», ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε μία νέα αγορά και έφερε κάτι εντελώς καινούριο στα ΜΜΕ. Ήταν το πρώτο έντυπο μαζικής κυκλοφορίας που απενεχοποίησε την ερωτική ζωή ενώ πρόβαλε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και ό,τι είχε να κάνει με «εναλλακτικό τρόπο ζωής, media, νυχτερινή ζωή, κλάμπινγκ, νεολαιίστικη αργκό, νέα δημοσιογραφία, ιδιωτική ραδιοφωνία».

Πέτρος Κωστόπουλος: Έχει επιδράσει καταλυτικά στη σύγχρονη ελληνική ποπ κουλτούρα

Πρόκειται για Έλληνα εκδότη και σύμβουλο επιχειρήσεων, με τα ΜΜΕ που έχει ιδρύσει και διευθύνει από το 1987 έως σήμερα να έχουν επιδράσει καταλυτικά στη σύγχρονη ελληνική ποπ κουλτούρα και κοσμοθεωρία. Ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις «εκδόσεις Τερζόπουλος» (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Για χρόνια επιπλέον, υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (EIIPA) Πέτρος Κωστόπουλος

Και δεν ασχολήθηκε μόνο με τον χώρο των ΜΜΕ αλλά και με την πολιτική. Ανήκε πολιτικά στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και στα φοιτητικά του χρόνια ήταν δυναμικό στέλεχος της φοιτητικής οργάνωσης ΠΑΣΠ, διατελώντας μάλιστα και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Φοιτητών Γαλλίας. Υπήρξε στενός φίλος επίσης, του πολιτικού Κώστα Λαλιώτη ο οποίος όταν συγκρούστηκε με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Μένιο Κουτσόγιωργα και αποχώρησε από την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, εργάστηκε για ένα διάστημα στα έντυπα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία από το παρελθόν

Και μπορεί αυτή την περίοδο να μην διατηρεί τηλεοπτική εκπομπή αλλά φροντίζει να μην χάνει την επαφή με τους θαυμαστές – ακολούθους του. Για αυτό έχει στη διάθεσή του έναν πολύ πετυχημένο λογαριασμό στο Instagram με σχεδόν ενενήντα χιλιάδες followers. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή του ποζάρει σε ηλικία 20 ετών, ημίγυμνος και με μακριά μαλλιά.

Ο διάσημος παρουσιαστής δημοσίευσε λοιπόν, το σπάνιο στιγμιότυπο στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, κερδίζοντας χιλιάδες likes. Ένα throwback στιγμιότυπο ως 20χρονος νέος μοιράστηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος με τους διαδικτυακούς του φίλους, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν τη φοβερή ομοιότητα με τον γιο του, Μάξιμο. «20 χρονών. Πλατεία Αμερικής. Αθήνα», είναι η φράση που συνοδεύει το post. Πέτρος Κωστόπουλος Instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments