Video

Μπεκατώρου Μαρία: Γιατί δάκρυσε στον αέρα του YFSF

Μπεκατώρου Μαρία: Γιατί δάκρυσε στον αέρα του YFSF
Μπεκατώρου Μαρία: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη γνωριμία της με τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη Διονύση Σαββόπουλο.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι η παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar και είναι ένα project που όπως έχει δηλώσει και η ίδια πολλές φορές, αγαπάει ιδιαίτερα. Για αυτό και πέρυσι όταν κλήθηκε να ανακοινώσει το «πρόωρο τέλος» του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε συγκινηθεί.

Εξάλλου και σε ερώτηση σε συνέντευξή της για το νέο «Face» και το πώς νιώθει φέτος, δεδομένου ότι το περσινό κόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δίχως να προλάβει να το χαρεί, «όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει, και μάλιστα σε αυτή τη μορφή, πέταξα από τη χαρά μου. Τρελάθηκα, γιατί και η επιλογή των καλλιτεχνών ήταν καταπληκτική! Με τους περισσότερους είμαστε φίλοι, έχουμε δεθεί, είχαμε μια φανταστική χημεία. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια όαση σε αυτή τη μιζέρια που ζούμε όλοι». Μπεκατώρου Μαρία

Στο σόου της Κυριακής 21 Μαρτίου λοιπόν, παρακολουθήσαμε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή με τον Κρατερό Κατσούλη να μεταμφιέζεται ξανά σε Διονύση Σαββόπουλο και να μαγεύει την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Ο παρουσιαστής, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση ως «Θείος Νιόνιος» επέστρεψε στη σκηνή του YFSF και πραγματικά ήταν εξαιρετικός. Και όταν η Μαρία Μπεκατώρου είδε τη συγκίνηση στα μάτια του Κωστή Μαραβέγια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει και εκείνη τα δάκρυά της και λύγισε γιατί συγκινήθηκε και εκείνη. Τότε η παρουσιάστρια αποκάλυψε και τη γνωριμία της με τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού event.

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

«Το Your Face Sounds Familiar θα δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά.  Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, ήρθε με εκρηκτική διάθεση!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επέστρεψαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα. Το Your Face Sounds Familiar All Star έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments