Lifestyle

Μαρία Μπεκατώρου: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που την έκανε να πετάξει από τη χαρά της

Μαρία Μπεκατώρου: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που την έκανε να πετάξει από τη χαρά της
Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει, και μάλιστα σε αυτή τη μορφή, πέταξα από τη χαρά μου», αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ανανεωμένη εμφάνιση, επέστρεψε στο Your Face Sounds Familiar και αυτό σημαίνει πως πέρα από το Still Standing στον ANT1, παρουσιάζει για μια ακόμα χρονιά το πετυχημένο σόου του μεγάλου καναλιού.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια προέβη πρόσφατα σε σχετικές δηλώσεις για το νέο Your Face Sounds Familiar All Star στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπεκατώρου στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλέραμα» ξεκαθάρισε πως δεν θα παρουσίαζε ποτέ ριάλιτι.

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου αρέσει πάρα πολύ»

Στην ερώτηση για το νέο «Face» και το πώς νιώθει φέτος, δεδομένου ότι το περσινό κόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δίχως να προλάβει να το χαρεί, «όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει, και μάλιστα σε αυτή τη μορφή, πέταξα από τη χαρά μου. Τρελάθηκα, γιατί και η επιλογή των καλλιτεχνών ήταν καταπληκτική! Με τους περισσότερους είμαστε φίλοι, έχουμε δεθεί, είχαμε μια φανταστική χημεία. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια όαση σε αυτή τη μιζέρια που ζούμε όλοι».

Μαρία Μπεκατώρου

Όσο για το αν της έμεινε ένα παράπονο που αντίστοιχα σόου σαν το δικό τους, το «Just the 2 of Us» για παράδειγμα, επέστρεψε στον αέρα μετά το lockdown, αποκάλυψε ότι «το άφησα πίσω μου, αποφασίστηκε να τελειώσει, το δέχτηκα… Ήταν τόσο περίεργο όλο αυτό που συνέβη με την πανδημία. Εμένα πιο πολύ λοιπόν με ένοιαζε αυτό που ήρθε στη ζωή μας και την άλλαξε και λιγότερο τα επαγγελματικά».

«Ξεκινάμε από το πολύ βασικό, τη διάθεση. Η καλή διάθεση φέρνει και καλή ενέργεια σε ό,τι κάνουμε στη ζωή μας. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τρελή διάθεση να το κάνουν αυτό και θα δείτε ό,τι δεν έχετε δει μέχρι τώρα. Εκεί που, ας πούμε, έχετε στο μυαλό σας τη Στέλλα Κονιτοπούλου από τον Θανάση Αλευρά ή τη Γωγώ Τσαμπά από τον Κώστα Δόξα, σας λέω με το χέρι στην καρδιά πως υπάρχει κι άλλο μετά από αυτό!», εξέφρασε για το σόου που προβάλλεται φέτος.

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν έγινε για πρώτη φορά πέρυσι, δεν μου ήταν καθόλου εύκολο»

Στην ερώτηση για το αν την προβληματίζει που δεν θα υπάρχει κοινό, η Μαρία Μπεκατώρου είπε το εξής: «Όταν έγινε για πρώτη φορά πέρυσι, δεν μου ήταν καθόλου εύκολο, γιατί ο παλμός του κόσμου είναι μεγάλο πράγμα, και ήταν περίεργο. Τώρα όμως έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο το πλατό, που νομίζω πως δεν θα φανεί σε κανέναν μας η έλλειψη του κοινού».

«Με φοβίζει ότι θα έχουμε πισωγυρίσματα, αλλά ότι θα… παγώσει, δεν νομίζω. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι. Τώρα πια έχουμε νέες συνθήκες και στην προετοιμασία των παικτών. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ το θέατρο και το σινεμά, το να μπορώ να πάω για καφέ, για ποτό ή σε ένα εστιατόριο με τον άντρα μου ή με τις φίλες μου τις κολλητές. Και μου έχουν λείψει πάρα πολύ και τα ταξίδια. Δεν έκανα πολλά, αλλά ακόμα και το ένα ταξίδι τον χρόνο, ήταν ωραίο συναίσθημα. Ζούμε συνέχεια το ίδιο πράγμα», είπε για την κατάσταση την οποία βιώνουμε καθημερινά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments