Τεχνολογία

TIDAL: Συμφωνία με τη United Group

TIDAL: Συμφωνία με τη United Group
TIDAL: Η United Group υπογράφει αποκλειστική συμφωνία με την TIDAL για τους χρήστες της σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη ώστε να έχουν πρόσβαση.

H United Group, ο κορυφαίος φορέας τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Forthnet, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία για να προσφέρει στους χρήστες της σε όλη την περιοχή πρόσβαση στην TIDAL, την παγκόσμια μουσική και ψυχαγωγική πλατφόρμα streaming, που φέρνει πιο κοντά κοινό και καλλιτέχνες, μέσω της μουσικής, του περιεχομένου και των εμπειριών.

Η συμφωνία μεταξύ της United Group και της TIDAL παρέχει στους λάτρεις της μουσικής σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη απεριόριστη πρόσβαση, χωρίς διαφημίσεις, στον εκτενή κατάλογο της TIDAL, στον οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 70 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια από κάθε μουσικό είδος, καθώς και 250.000 βίντεο κλιπ. Η United Group παρέχει ήδη πρόσβαση στην TIDAL στη Βουλγαρία, μέσω του παρόχου VIVACOM. Το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος αναμένεται σύντομα. Αυτό συμπεριλαμβάνει την Σερβία, την Κροατία, το Μοντενέγκρο, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την Σλοβενία και τη Βόρεια Μακεδονία όπου η TIDAL είναι τώρα διαθέσιμη για πρώτη φορά. TIDAL

TIDAL: «Η συμφωνία αυτή αποτελεί συναρπαστική ευκαιρία για εμάς»

«Η συμφωνία αυτή αποτελεί συναρπαστική ευκαιρία για εμάς να προσφέρουμε στους χρήστες αποκλειστική πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας μουσική, διαθέσιμη μέσω streaming. Συνεργαζόμενοι με την TIDAL, ανεβάζουμε για μια ακόμα φορά τον πήχη, όσον αφορά την παροχή του πιο ελκυστικού τοπικού και διεθνούς περιεχομένου που διατίθεται σήμερα στην αγορά», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Group, Victoriya Boklag. «Η streaming ψυχαγωγία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων. Η συνεργασία με τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών, τον Όμιλο United Group, μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερους λάτρεις της μουσικής σε όλη την Ευρώπη. Με κοινό στόχο την προσφορά μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας για όλα τα μέλη, η συνεργασία μας θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε νέα κοινά και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ καλλιτεχνών και θαυμαστών», δήλωσε ο Lior Tibon, TIDAL COO.

TIDAL: Μια μοναδική εμπειρία σε κάθε φίλο της μουσικής

Η TIDAL είναι υπηρεσία streaming μουσικής, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε φίλο της μουσικής. Εκτός από την premium κατηγορία, η κατηγορία HiFi της TIDAL συνδυάζει ήχο χωρίς απώλειες, ή ανώτερης ποιότητας, με βίντεο κλιπ υψηλής ανάλυσης και αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ζωντανά streaming και ερμηνείες, συναντήσεις με καλλιτέχνες, ακρόαση άλμπουμ, συνεντεύξεις σχετικά με τις πρωτότυπες σειρές της TIDAL και πολλά άλλα. Επίσης, περιλαμβάνει χιλιάδες playlists, καταρτισμένες από την έμπειρη ομάδα ηχοληπτών της TIDAL, αλλά και από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια και συνεντεύξεις με πλειάδα μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των νικητών του πιλοτικού προγράμματος της πλατφόρμας TIDAL Unplugged, καθώς και podcasts και σειρές βίντεο, όπως οι  Rap Radar, CRWN,  Car Test και In Conversation.

Η United Group παρέχει περιεχόμενο σε μια αγορά άνω των 40 εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω θυγατρικής της στα Μέσα Ενημέρωσης, της United Media. Εκτός από την παροχή του καλύτερου τοπικού και διεθνούς περιεχομένου, παράγει επίσης δεκάδες χιλιάδες ώρες πρωτότυπου περιεχομένου κάθε χρόνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα πιο δημοφιλή μουσικά ψυχαγωγικά προγράμματα, σειρές υψηλού προϋπολογισμού και αθλητικές εκπομπές.

Σχετικά με την TIDAL:

Η TIDAL είναι μια παγκόσμια μουσική και ψυχαγωγική πλατφόρμα, που ανήκει σε καλλιτέχνες, και φέρνει πιο κοντά τους καλλιτέχνες και το κοινό τους, μέσω μοναδικού, πρωτότυπου περιεχομένου και αποκλειστικών εκδηλώσεων. Διαθέσιμη σε 56 χώρες, η υπηρεσία streaming έχει στον κατάλογό της περισσότερα από 70 εκατομμύρια τραγούδια και 250.000 βίντεο υψηλής ποιότητας, μαζί με πρωτότυπες σειρές βίντεο, podcast, χιλιάδες εξαιρετικά προσεγμένες playlists, καθώς και την ευκαιρία ανάδειξης νέων καλλιτεχνών (artist discovery) μέσω της TIDAL Rising. Οι ιδιοκτήτες της TIDAL έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν ένα πιο βιώσιμο μοντέλο για τη μουσική βιομηχανία και η TIDAL είναι διαθέσιμη σε κατηγορίες premium και HiFi, όπου περιλαμβάνονται ηχογραφήσεις Master Quality Authenticated (MQA), ηχογραφήσεις 360 Reality Audio της Sony, καθώς και Dolby Atmos Music.

Περισσότερα για τη United Group:

Η United Group, με έδρα στην Ολλανδία, αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε οχτώ χώρες και έχει περίπου 11 εκατομμύρια χρήστες και περισσότερους από 12.500 υπαλλήλους. Η United Group διαθέτει την ευρύτερη κάλυψη δικτύου στην περιοχή και προσφέρει στους χρήστες άκρως ελκυστικά πακέτα επιλογής τηλεοπτικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Σημαντικές επενδύσεις στην ψηφιακή υποδομή, το περιεχόμενο και την τεχνολογία διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες. Από τον Μάρτιο του 2019, η United Group ανήκει στην BC Partners, μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες παγκόσμιας κλίμακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments