Lifestyle

Survivor spoiler 23 3: Ανατροπή με τον Τριαντάφυλλο στο παιχνίδι

Survivor spoiler 23 3: Ανατροπή με τον Τριαντάφυλλο στο παιχνίδι
Survivor spoiler 23 3: Νέο επεισόδιο σήμερα με πολλές ανατροπές και με τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο.

Νέο spoiler alert για σήμερα 23/3 για το Survivor. Όπως και χθες το αγώνισμα έχει ως έπαθλο την ασυλία. To νέο επεισόδιο περιέχει μία νέα ανατροπή στους Κόκκινους και συγκεκριμένα για τον Τριαντάφυλλο. Ακόμη, επιβεβαιώθηκε το χθεσινό (22/3) spoiler που έβλεπε τους Κόκκινους νικητές, και τον Νίκο Μπαρτζή να κατακτά την πολυπόθητη ατομική ασυλία μαζί με το τοτέμ.

Από το τρέιλερ εξάγεται το συμπέρασμα ότι θα υπάρξουν εντάσεις στην κόκκινη ομάδα με τους Παύλο Γαλακτερό και Ηλία Μπογδάνο να στρέφονται και αυτοί κατά του Τριαντάφυλλου, ανατρέποντας τις ισορροπίες. Εντάσεις θα υπάρξουν και στους Μπλε, ιδιαίτερα μετά το αποτέλεσμα της Δευτέρας (22/03).

Survivor spoiler 23 3: Εντάσεις στους Μπλε

Θυμίζουμε ότι χτες, οι Μπλε προσπάθησαν, όμως ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν κάτι καθώς αγωνίστηκαν μόλις οι 6 από τους 8 παίκτες που έχουν απομείνει. Η Χριστίνα Κεφαλά φορά ακόμα το ειδικό περιλαίμιο, ενώ η ομάδα είδε και τον Σάκη Κατσούλη να βγαίνει off, καθώς ο τραυματισμός του στο πόδι αποδείχτηκε σοβαρός. Έτσι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας έκανε 5 ράμματα, μένοντας στον πάγκο.

Ακόμη, οι εντάσεις στη Μπλε ομάδα ξεκίνησαν ξανά μετά την ήττα και έτσι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους τηλεθεατές να βλέπουν εικόνες από τα παλιά. Οι πέντε εναντίον των τριών και το αντίστροφο. Ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας αισθάνθηκε πιο άνετα, όμως είδε την Άννα Μαρία να συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 23 3: Οι Κόκκινοι κάνουν το 2 στα 2

Το πρόβλημα πλέον είναι μεγάλο καθώς οι απουσίες και οι εντάσεις επηρεάζουν εντελώς το κλίμα στους Μπλε. Τι σημαίνει αυτό; Σήμερα οι Κόκκινοι κάνουν το δύο στα δύο και έρχεται το μεγάλο σοκ στους Μπλε και πιο συγκεκριμένα στον Τζέιμς. Ο «πρίγκιπας» θα πάρει τις περισσότερες ψήφους στο συμβούλιο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης θα δώσει ως τρίτη υποψήφια τη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία είναι και τραυματίας και νέα παίκτρια.

Survivor spoiler 23 3: Οι αλλαγές της Κυριακής

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να έχουμε ριζικές αλλαγές από τη νέα εβδομάδα στο Survivor. Συγκεκριμένα εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει μια φήμη που θέλει το παιχνίδι, με την τωρινή του σύνθεση να προβάλλεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια να αλλάζει.

Survivor spoiler 23 3: Ανατροπή με τον Τριαντάφυλλο στο παιχνίδι

Στο «στόχαστρο» ενός ακόμη παίκτη της κόκκινης ομάδας μπήκε ο Τριαντάφυλλος, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου στο Survivor. Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε τον Παύλο Γαλακτερό να ξεσπά εναντίον του γνωστού τραγουδιστή, αν και μέχρι πρόσφατα είχε σταθεί στο πλευρό του στην κόντρα του με τον Γιώργο Κόρομι. Σε αυτό μπλέκεται και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει και εκείνος πλέον ανάλογη άποψη. Από την πλευρά του, ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε πως η μία υπό-ομάδα των Κόκκινων χρησιμοποιεί τον νεαρό παίκτη της για να πετύχει τους σκοπούς της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments