Video

Survivor spoiler 22/3: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler 22/3: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία
Survivor spoiler 22/3: Νέα εβδομάδα με αγωνίσματα ασυλίας και με μία πολύ απαιτητική δοκιμασία περιμένει Μπλε και Κόκκινους.

Δεύτερα σήμερα και έχουμε Survivor spoiler 22/3. Μετά τη χθεσινή (21/3) νίκη των Μπλε στο αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού, οι οποίοι πάνε χορτάτοι στα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Ενώ από ότι όλα δείχνουν τους περιμένει και μία έκπληξη στο τέλος της εβδομάδας.

Έχει ένα τρομερό επεισόδιο σήμερα το Survivor, καθώς το ενδιαφέρον γίνεται μεγαλύτερο και στον τομέα της ίντριγκας, όπου κυριαρχεί με τη διαμάχη στην Κόκκινη ομάδα ο Τριαντάφυλλος, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, και στον αγωνιστικό τομέα.

Survivor spoiler 22/3: Χάνουν οι Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας

Το τρέιλερ ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και ανέδειξε ως νικητές του αγωνίσματος τους Κόκκινους. Οι Μπλε λοιπόν, πάνε στο συμβούλιο σήμερα για να ψηφίσουν, αλλά πριν από αυτό ένας θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό του. Αλλά και να διαφυλάξει τα άτομα της υποομάδας του… Γιατί αν και αυτές τις ημέρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον η Κόκκινη ομάδα, οι Μπλε τα έχουν σπασμένα εδώ και καιρό.  Μπάρτζης, Καφετζής και Άννα Μαρία είναι μόνοι ουσιαστικά.

Αξίζει δε να υπενθυμιστεί ότι στην προηγούμενη ατομική ασυλία που είχαν παίξει η Μπλε νικήτρια είχε βγει η Άννα Μαρία και υποψήφιος τότε από την κάλπη της ομάδας είχε ψηφιστεί ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly, ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι αυτός που θα φανεί δυνατός – τυχερός στον στίβο της ατομικής ασυλίας και θα πάρει το τοτέμ.

«Μπλε» και «Κόκκινους» θα… ενώσει η Dua Lipa!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυαναμενόμενη ένωση θα γίνει στις 11 Απριλίου και φήμες θέλουν ένα μεγάλο όνομα παγκοσμίου φήμης να εμφανίζεται στη γιορτή που θα στηθεί στον Άγιο Δομίνικο και να τραγουδά. Ο λόγος για την Dua Lipa. 

Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments